Overspaern Makelaardij
Overspaern Makelaardij

Succesvol uw woning verkopen doet u bij Overspaern Makelaardij!

Succesvol uw woning verkopen doet u bij Overspaern Makelaardij!

De woningmarkt is de laatste jaren enorm veranderd. Het is inmiddels een echte verkopersmarkt. Misschien is dit voor u wel het juiste moment om uw woning te verkopen, zodat u de maximale prijs onder de beste voorwaarden uit uw woning kunt halen.

 

WANNEER DE GEMIDDELDE MAKELAAR STOPT, GAAT UW MAKELAAR VAN OVERSPAERN JUIST VERDER!

 

Ons werkgebied

HaarlemHeemstedeSantpoort-NoordSantpoort-ZuidVelserbroekVijfhuizenOverveenBloemendaalZandvoortAerdenhout • Bentveld • HoofddorpNieuw-Vennep • Cruquius • ZwaanshoekBennebroek • Spaarndam • Driehuis • IJmuiden • BeverwijkHeemskerk • Vogelenzang • HillegomLisse

overspaern-makelaardij-haarlem-en-omgeving-aankoop-verkoop-taxatie-nieuwbouw-foto-joren-bakx-verkoopbord.png

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal
en zorgt voor een maximaal resultaat!

overspaern-makelaardij-haarlem-en-omgeving-aankoop-verkoop-taxatie-nieuwbouw-groepsfoto-2022-9

Wij bieden dé ingrediënten voor de meest succesvolle verkoop van uw huis!

Met onze persoonlijke aandacht, maximale inzet voor de verkoop van uw woning en de uitgebreide en fraaie presentatie verkopen wij uw woning in korte termijn voor de beste prijs en – condities. Al jaren staat ons kantoor in de top van meest verkopende kantoren in de regio Zuid Kennemerland. In 2016, 2017, 2018, 2019 & 2020 heeft ons kantoor zelfs de meeste woningen verkocht in Haarlem en omgeving. Ons kantoor heeft in 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 & 2020 het keurmerk “UITSTEKENDE MAKELAAR” toegekend gekregen met een KLANTWAARDERING van 9.8 (Bron: Wie is de Beste Makelaar).

 

Ons actieve makelaarskantoor werkt met een all-in concept en beschikt over een uitgebreid zoekersbestand met meer dan 1.600 serieuze zoekers. Bij de verkoop van uw woning is presentatie erg belangrijk. Wij besteden hier veel aandacht aan. Bijvoorbeeld de uitgebreide verkoopbrochure van uw woning die in samenwerking met een styliste en een topfotograaf wordt gemaakt om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Door inkoop van extra producten bij Funda als plattegronden, een film, 360 graden foto’s krijgt uw woning extra aandacht op Internet en wordt deze makkelijker gevonden.

Een huis verkopen doet u niet iedere dag… wij wel!

Onze makelaars hebben jarenlange ervaring en kunnen u als geen ander begeleiden bij de verkoop van uw kostbaarste bezit, uw woning! Onze jarenlange ervaring op de woningmarkt heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Niet voor niets hebben de meeste verkopers in 2016, 2017, 2018. 2019 & 2020 hun woning via Overspaern Makelaardij verkocht. Wij geven uw kandidaat kopers ruim de gelegenheid individueel uw woning te bezichtigen. Voor onze makelaars is persoonlijke aandacht voor u als onze opdrachtgever en voor uw kandidaat kopers heel erg belangrijk. Hierdoor halen wij voor u de hoogste prijs.

 

Erkende NVM & Gilde Makelaar

Dankzij onze deelname aan de Gilde Makelaars, een samenwerkingsverband met 7 gerenommeerde makelaarskantoren in de regio Zuid-Kennemerland en het plaatsen van uw woning op diverse internet-sites zijn de kansen op een optimaal en snel resultaat maximaal. Samen hebben wij een zeer groot netwerk van kandidaat kopers.

 

Kandidaat kopers die niet binnen de reguliere kantoortijden uw woning kunnen bezoeken kunnen uw woning ook ’s avonds en op zaterdag bezichtigen. Zo laten wij geen kans voor u onbenut!

 

En de kosten? Wij zijn ervan overtuigd en bewijzen dat onze makelaars zichzelf ruimschoots terugverdienen.

ei-8
overspaern-makelaardij-haarlem-en-omgeving-aankoop-verkoop-taxatie-nieuwbouw-groepsfoto-2022-12
Woning-taxatie-door-Overspaern-Makelaardij-Haarlem

Wilt u uw huis verkopen zonder zorgen?

Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend verkoopgesprek en ervaar de meerwaarde van de makelaars van Overspaern. Wij doen ver- en aankopen van huizen in de volgende gemeente(s):

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek aanvragen?

    ) { ?>