Portfolio Nieuwbouwprojecten

Portfolio Nieuwbouwprojecten

Door de jaren heen is Overspaern Makelaardij als aan- en verkoopmakelaar betrokken geweest bij vele nieuwbouwprojecten. Op deze pagina vind je een overzicht van deze projecten.

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal
en zorgt voor een maximaal resultaat!

VERKOCHTE NIEUWBOUW

Twister, Haarlem

De bekende ronde torens naast het winkelcentrum van Schalkwijk? Allemaal verkocht door Overspaern Makelaardij!

Remise, Haarlem

Op het oude Remise terrein in Haarlem is een geheel nieuwe woonwijk met herenhuizen, eengezinswoningen en appartementen gebouwd. Overspaern is betrokken geweest bij de ontwikkeling én verkoop van het project.

Zelfbouwkavel Stockholmstraat, Haarlem

Een unieke mogelijkheid voor kopers om zelf hun woning te bouwen waarbij Overspaern de begeleiding van de verkoop van de kavels op zich heeft genomen.

Huis van Hendrik, Haarlem

Aan de Haarlemse Prins Bernhardlaan verkocht Overspaern het ‘Huis van Hendrik’, een mooi complex met lichte appartementen, ruime parkeerkelder en een groene binnentuin.

Van Delftwijk, Haarlem

Bij het vernieuwde winkelcentrum aan het Marsmanplein heeft Overspaern het project Van Delftwijk verkocht. Prettige ruime appartementen omringt door een leuke binnentuin. Dit prachtige complex kenmerkt zich door de fraaie architectuur.

Complex Leonardo Da Vinci, Haarlem

Dit complex is door Herman Herzberger ontworpen. Op de parterre is een brede school gebouwd, hierin zijn tevens een kinderdagverblijf en peuterspeelzaal ondergebracht. Op de bovengelegen etages zijn maisonnettewoningen, royale hoekappartementen en zowel drie- als vierkamerappartementen gerealiseerd.

Fort Meerwijk, Haarlem

Middenin Meerwijk, omgeven door water, ligt Fort Meerwijk. Een complex met verschillende type appartementen en vier penthouses. Aan de binnenzijde van het complex is een prachtig verzorgde binnentuin gerealiseerd, onder het complex ligt een royale parkeergarage.

Robert Kochlaan, Haarlem

In het bestaande appartementencomplex De Koch zijn in de voormalig kantoorlagen diverse twee- en driekamerappartementen gerealiseerd. Door de enorme gevels van glas loopt de oud- en nieuwbouw prachtig in elkaar over.

Villa Tre, Velserbroek

Aan de Westbroekplas ligt Urban Villa, een gebouw met een compleet eigen identiteit dankzij de gevels van leisteen. Het complex bestaat uit royale appartementen met een ondergelegen parkeerkelder.

Plan Kennemerpark, Overveen

Op het voormalig terrein van het Kennemer Lyceum is dit villapark ontwikkeld, helemaal in de jaren ‘30 bouwstijl. In het plan zijn diverse twee-onder-één-kap, vier-onder-één-kap en quadrantwoningen gerealiseerd.

Plan Bloemhof, Bennebroek

Aan de rand van Bennebroek, op het voormalige terrein van de Geestgronden, is een fraaie nieuwbouwwijk gerealiseerd: veertien luxe half vrijstaande villa’s, allen voorzien van garage.  Tevens zijn er binnen het plan diverse senioren appartementen gebouwd. De drie luxe woontorens bestaan uit vier appartementen per woonlaag. Bijkomend voordeel is dat de appartementen zijn ontwikkeld met een basis zorgabonnement: er bestaat een mogelijkheid om wanneer er behoefte is de service meer uit te breiden met zorg.

‘T potlood, Driehuis

Dit kleinschalige appartementencomplex is ontwikkeld door Woonzorg Nederland. De appartementen zijn gebouwd voor de doelgroep 50+ met een recreatiemogelijkheid op de parterre.

Plan Groenenhoven, Heemsteede

Tussen de bollenvelden, aan de rand van Heemstede, is een fraaie woonwijk gerealiseerd. Aan de rand vind je villa’s die uitzicht hebben over de bollenvelden. Verder zijn er in het project diverse soorten eengezinswoningen en praktijkwoningen ontwikkeld.

Plan Overbos 13, Hoofddorp

Aan de rand van het ontwikkelgebied Overbos vind je een leuke woonwijk met een grote variatie aan woningen. Van eengezinswoningen tot halfvrijstaande geschakelde villa’s en villa’s met extra praktijkruimte voor wonen en werken aan huis: Overbos heeft het allemaal.

Plan Tubergen, Haarlem

Plan Tubergen is gelegen in de gewilde Koninginnebuurt, op loopafstand van de Haarlemse binnenstad. In dit project vind je eengezinswoningen, praktijkwoningen en royale, luxe appartementen.

ei-9

VERHUURDE NIEUWBOUW

New Harlem

Wat een vernieuwend project: een appartementencomplex waar de huurders o.a. een binnentuin, centrale wasruimte en auto’s kunnen delen. Overspaern heeft dit nieuwbouwproject verhuurd.

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek voor een nieuwbouw-woning?