Overspaern Makelaardij
Overspaern Makelaardij

Portfolio Nieuwbouwprojecten

Portfolio Nieuwbouwprojecten

Door de jaren heen is Overspaern Makelaardij als aan- en verkoopmakelaar betrokken geweest bij vele nieuwbouwprojecten. Op deze pagina vind je een overzicht van deze projecten.

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal
en zorgt voor een maximaal resultaat!

VERKOCHTE NIEUWBOUW

Nieuwbouwproject Van Delftwijk is geheel verkocht!

Het vernieuwde winkelcentrum aan het Marsmanplein heeft een fraaie eyecatcher in de vorm van het appartementencomplex Van Delftwijk, waarvan met name het hoogbouwblok zeer opvallend is.

 

Deze trapvormig oplopende ‘terrastoren’ van zes verdiepingen huisvest in totaal 24 appartementen, die praktisch allemaal een riant dakterras of fors balkon hebben. Tegenover deze terrastoren ligt een laagbouwblok van twee verdiepingen, met per woonlaag 6 appartementen. Deze appartementen hebben allemaal een heerlijk beschut inpandig balkon. De toren en het laagbouwblok zijn met elkaar verbonden door de daktuin, die uitsluitend toegangkelijk is voor de bewoners. De appartementen aan de daktuin hebben allemaal een eigen terras of buitenruimte. Voor welk van de maar liefst twaalf verschillende typen in Van Delftwijk u ook kiest: U kunt altijd heerlijk buiten zitten!

Nieuwbouwproject Huis van Hendrik is geheel verkocht!!

Alle appartementen zijn inmiddels verkocht! Wij zijn aanwezig geweest bij de officiële opening van het schitterende nieuwbouwproject Huis van Hendrik in Haarlem. Onder genot van een heerlijk hapje en een drankje was vandaag de officiële opening van het nieuwbouwproject Huis van Hendrik. Wij zijn trots dat wij deel uit hebben kunnen maken van dit grote succes en deze verrijking voor de gemeente Haarlem.

 

In Parkwijk, een karakteristiek stukje Haarlem, gaan achter een kunstzinnige façade 47 betaalbare koopappartementen schuil. Moderne en strakke appartementen met overwegend zongunstige balkons, waar het natuurlijke licht uitbundig binnenvalt. Warm wonen met uitzicht, terwijl uw auto beschermd staat op de interne parkeerlaag. En direct contact met de binnentuin, door de lage ramen in de woonkamer.

Het groene genoegen

De appartementen omsluiten samen het kroonjuweel: de exclusieve stadstuin, die voor bewoners altijd en voor anderen alleen overdag toegankelijk is. Buro Mien Ruys ontwerpt in opdracht van Ymere een binnentuin met paden, perken en hagen. De natuur ligt aan uw voeten. En terwijl u de vruchten plukt, voeren wij het onderhoud voor u uit.

 

Er bloeit iets moois in Haarlem

Huis van Hendrik biedt u wonen, werken en winkelen – de drie w’s van het moderne leven – met het hart van Haarlem en zelfs het centrum van Amsterdam binnen handbereik.

 

Appartementen nu sterk in prijs verlaagd!

Sla nu uw slag! De appartementen in Huis van Hendrik zijn sterk in prijs verlaagd. Voor EUR 162.500,- v.o.n. koopt u al zo’n prachtig appartement (inclusief eigen parkeerplaats). Vul snel het contactformulier in en laat je uitgebreid informeren over de mogelijkheden…

Twister Haarlem is geheel verkocht!!

Ben jij op zoek naar een frisse, comfortabele, betaalbare woning? Twister biedt ruime woningen met een enorm balkon en een weids uitzicht over de groene omgeving van Haarlem. Een opvallend, exclusief gebouw, lekker dicht bij het gezellige winkelcentrum.

 

De woontoren komt met de voeten in het gras van het vernieuwde park langs de Aziëweg. Dicht bij de levendige binnenstad van Haarlem met zijn reuring. Dicht bij Amsterdam en Schiphol. En slechts een paar minuten fietsen van de lommerrijke plassen.

 

Twister is natuurlijk Haarlem. Een nieuwe stap in je wooncarrière. Een prettige plek waar je kinderen onbezorgd opgroeien.

Woningen

Twister is met zijn bijzondere architectuur en onalledaagse uitstraling net wat anders. De appartementen hebben een oppervlakte variërend van 92 m2 tot 100 m2 met een grote woonkamer, een slaapkamer en een extra kamer om te slapen of te werken.

 

Ieder appartement heeft bovendien een individuele bergruimte en een privé parkeerplaats. De woningen worden ingericht met duurzame installaties en krijgen een hoogwaardige afwerking.

 

Het park wordt heringericht en het winkelcentrum krijgt een nieuwe, levendige invulling met gezellige cafés en een open uitstraling. Een nieuwe hotspot in de maak.

 

Twister is comfortabel, betaalbaar wonen, dicht bij goede voorzieningen.

Nieuwbouw Remise Haarlem(2015/2016) is verkocht!!

In Remise Haarlem worden 4 verschillende type woningen gebouwd. Het plan voorziet in 146 eengezinswoningen, variërend van 110 m² tot 160 m² oppervlakte (vanaf €350.000,- VON), en 58 appartementen vanaf 47 m2 tot 83 m2 (vanaf €135.000,- VON). De verkoop en realisatie zal in fases gaan plaatsvinden.

 

De belangrijkste punten op een rij:

  • Grote variëteit woningen en appartementen, voor elk wat wils
  • Een jaren dertig uitstraling woningen met het hedendaags comfort
  • Volop mogelijkheden de woning “op maat” te maken
  • Ideale locatie in Haarlem
  • Autoluwe buurt vlak bij de stad en de natuur
  • Winkels op loopafstand.

Voor meer informatie, zie: www.remisehaarlem.nl

ei-3

Huis van Hendrik, Haarlem

Aan de Haarlemse Prins Bernhardlaan verkocht Overspaern het ‘Huis van Hendrik’, een mooi complex met lichte appartementen, ruime parkeerkelder en een groene binnentuin.

Van Delftwijk, Haarlem

Bij het vernieuwde winkelcentrum aan het Marsmanplein heeft Overspaern het project Van Delftwijk verkocht. Prettige ruime appartementen omringt door een leuke binnentuin. Dit prachtige complex kenmerkt zich door de fraaie architectuur.

Complex Leonardo Da Vinci, Haarlem

Dit complex is door Herman Herzberger ontworpen. Op de parterre is een brede school gebouwd, hierin zijn tevens een kinderdagverblijf en peuterspeelzaal ondergebracht. Op de bovengelegen etages zijn maisonnettewoningen, royale hoekappartementen en zowel drie- als vierkamerappartementen gerealiseerd.

Fort Meerwijk, Haarlem

Middenin Meerwijk, omgeven door water, ligt Fort Meerwijk. Een complex met verschillende type appartementen en vier penthouses. Aan de binnenzijde van het complex is een prachtig verzorgde binnentuin gerealiseerd, onder het complex ligt een royale parkeergarage.

Robert Kochlaan, Haarlem

In het bestaande appartementencomplex De Koch zijn in de voormalig kantoorlagen diverse twee- en driekamerappartementen gerealiseerd. Door de enorme gevels van glas loopt de oud- en nieuwbouw prachtig in elkaar over.

Villa Tre, Velserbroek

Aan de Westbroekplas ligt Urban Villa, een gebouw met een compleet eigen identiteit dankzij de gevels van leisteen. Het complex bestaat uit royale appartementen met een ondergelegen parkeerkelder.

Plan Kennemerpark, Overveen

Op het voormalig terrein van het Kennemer Lyceum is dit villapark ontwikkeld, helemaal in de jaren ‘30 bouwstijl. In het plan zijn diverse twee-onder-één-kap, vier-onder-één-kap en quadrantwoningen gerealiseerd.

Plan Bloemhof, Bennebroek

Aan de rand van Bennebroek, op het voormalige terrein van de Geestgronden, is een fraaie nieuwbouwwijk gerealiseerd: veertien luxe half vrijstaande villa’s, allen voorzien van garage.  Tevens zijn er binnen het plan diverse senioren appartementen gebouwd. De drie luxe woontorens bestaan uit vier appartementen per woonlaag. Bijkomend voordeel is dat de appartementen zijn ontwikkeld met een basis zorgabonnement: er bestaat een mogelijkheid om wanneer er behoefte is de service meer uit te breiden met zorg.

‘T potlood, Driehuis

Dit kleinschalige appartementencomplex is ontwikkeld door Woonzorg Nederland. De appartementen zijn gebouwd voor de doelgroep 50+ met een recreatiemogelijkheid op de parterre.

Plan Groenenhoven, Heemsteede

Tussen de bollenvelden, aan de rand van Heemstede, is een fraaie woonwijk gerealiseerd. Aan de rand vind je villa’s die uitzicht hebben over de bollenvelden. Verder zijn er in het project diverse soorten eengezinswoningen en praktijkwoningen ontwikkeld.

Plan Overbos 13, Hoofddorp

Aan de rand van het ontwikkelgebied Overbos vind je een leuke woonwijk met een grote variatie aan woningen. Van eengezinswoningen tot halfvrijstaande geschakelde villa’s en villa’s met extra praktijkruimte voor wonen en werken aan huis: Overbos heeft het allemaal.

Plan Tubergen, Haarlem

Plan Tubergen is gelegen in de gewilde Koninginnebuurt, op loopafstand van de Haarlemse binnenstad. In dit project vind je eengezinswoningen, praktijkwoningen en royale, luxe appartementen.

ei-9

VERHUURDE NIEUWBOUW

New Harlem

Wat een vernieuwend project: een appartementencomplex waar de huurders o.a. een binnentuin, centrale wasruimte en auto’s kunnen delen. Overspaern heeft dit nieuwbouwproject verhuurd.

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek voor een nieuwbouw-woning?