Haarlem Zuid-West

Haarlem Zuid-West buurtinformatie

Wil je vlakbij het gezellige centrum van Haarlem, toch in alle rust wonen? Neem dan snel een kijkje bij het aanbod van Overspaern Makelaardij in Haarlem Zuid-West.

Haarlem Zuid-West is een gevarieerd stadsdeel. Het gebied kent statige panden, arbeiderswijken en veel groen. Op de grens van Haarlem-Zuid en Heemstede vind je de winkelstraat Jan van Goyen. Bij de Jan van Goyen mag je gratis parkeren. In deze buurt zijn ook diverse gezellige horecagelegenheden gevestigd. Meerdere basisscholen en kinderopvang zijn te voet bereikbaar. Ook is het gezellige centrum van Haarlem binnen handbereik. Daarnaast biedt Haarlem-Zuid vele sportfaciliteiten. Zo zijn verschillende tennisverenigingen gevestigd aan de Wagenweg. Ook de traditionele voetbalvereniging Koninklijke HFC is gevestigd in Haarlem-Zuid.

Huizen in Haarlem Zuid-West

Statistieken van Haarlem Zuid-West

Leeftijdsopbouw-Haarlem-west
Informatie-Haarlem-west

Erop uit in Haarlem Zuid-West

Vanuit Haarlem Zuid-West wandel je zo het historische stadspark Haarlemmerhout in. Dit prachtige park heeft monumentale bomen, een muziekkapel en een hertenkamp. Voor de kinderen is er een kinderboerderij en in het eethuisje kun je even heerlijk uitrusten na een wandeling. Met het Spaarne veerpontje steek je zo het Spaarne over voor mooie wandelingen langs het water. Met het prachtige Nationaal Park Zuid Kennemerland binnen handbereik hoef jij je nooit te vervelen in de weekenden.

Vrijblijvend gesprek?

    Naam *

    E-mailadres *

    Telefoonnummer

    Onderwerp*