overspaern-makelaardij-haarlem-en-omgeving-aankoop-verkoop-taxatie-nieuwbouw-groepsfoto-2022-header-3 Over ons

Wie zijn wij?

Overspaern Makelaardij is een jong en enthousiast makelaarskantoor. Met onze jarenlange ervaring kennen wij de regio als geen ander. We blijven onszelf uitdagen en zorgen ervoor dat we dagelijks op de hoogte zijn van de ins en outs van de woningmarkt. Geen huis is hetzelfde maar dat geldt ook voor elke verkoper en koper. Dat maakt ons werk zo leuk! Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. Of het nu gaat om verkoop, aankoop of taxatie: wat we ook doen, luisteren naar jouw wensen staat voorop. Bij Overspaern Makelaardij sta je samen met je huis op nummer 1!

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal
en zorgt voor een maximaal resultaat!

Kroon op ons werk

De afgelopen 15 jaar staan we in de top van meest (succesvolle) verkopende makelaarskantoren van Haarlem en omgeving. Je kunt het je vast voorstellen: daar zijn we erg trots op! Het is de kroon op ons werk, onze passie.

 

Een all-in huizenservice

Overspaern is een actief makelaarskantoor. We werken met een uniek all-in concept. Door onze samenwerking met andere makelaars/taxateurs, bouwkundigen, stylistes, financieel adviseurs, binnenhuisarchitecten, aannemers, notarissen en zelfs verhuizers kunnen we je veel zorgen uit handen nemen. Ook leuk: bij deze samenwerkingen horen aantrekkelijke kortingen. Elke euro die we samen met je kunnen besparen is er één!

Uw huis in vertrouwde handen

Je huis is één van je grootste bezittingen, dat geef je niet zomaar uit handen. Wel aan de makelaars van Overspaern, wij zijn allemaal gecertificeerde register makelaars en taxateurs. Doordat we zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) voldoen we aan de hoogste opleidingseisen.

 

Voor de verkoop van je huis wil je toch ook alleen het beste?

Nieuw aanbod

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek aanvragen?