Overspaern Makelaardij
Overspaern Makelaardij

Uw makelaar voor de verkoop en aankoop van Nieuwbouw!

Overpaern Makelaardij wordt regelmatig ingeschakeld als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar voor nieuwbouwprojecten. Dit zijn onze recente projecten:

Zeer persoonlijke aandacht
en een maximaal verkoopresultaat

HIGH5 in Haarlem start verkoop 14 maart 2024!

Vanaf donderdag 14 maart as. start de verkoop / digitale inschrijving!

Woensdag 20 maart as. om 18:30 uur vindt er een Meet&Greet (informatieavond) plaats bij ons op kantoor.

HIGH5 maakt onderdeel uit van een grotere stedelijke vernieuwing van Haarlem Nieuw Zuid!

Aan de ene kant gelegen aan het levendige Californiëplein en de andere kant groen en water.  Fraaie architectuur wordt gecombineerd met talloze stedelijke voorzieningen. HIGH5 bestaat uit 5 gebouwen waarvan binnenkort het eerste gebouw “San Francisco” in verkoop zal gaan.

 

In dit gebouw komen 49 twee- en driekamerappartementen (vierkamer optioneel) variërend tussen ca. 55 en 88 m2 met privé buitenruimte(n) en 4 stadswoningen van ca. 100 m2 met een eigen voortuin.  Naast de commerciële ruimten is er zelfs een daktuin ontworpen op de 3e verdieping waar iedereen gebruik van mag maken!

 

“San Francisco” wordt gebouwd volgens de nieuwste duurzaamheideisen, met hoogwaardige isolatie en natuurlijk geheel gasloos. Alle woningen worden al voorzien van vloerverwarming, een keuken én een badkamer. Bij diverse appartementen is er ook nog de mogelijkheid tot de aankoop van een eigen parkeerplaats.

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek voor een nieuwbouw-woning?