Overspaern Makelaardij
Overspaern Makelaardij

Uw makelaar voor de verkoop en aankoop van Nieuwbouw!

Overpaern Makelaardij wordt regelmatig ingeschakeld als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar voor nieuwbouwprojecten. Dit zijn onze recente projecten:

Zeer persoonlijke aandacht
en een maximaal verkoopresultaat

Nieuwbouwproject Van Delftwijk is geheel verkocht!

Het vernieuwde winkelcentrum aan het Marsmanplein heeft een fraaie eyecatcher in de vorm van het appartementencomplex Van Delftwijk, waarvan met name het hoogbouwblok zeer opvallend is.

 

Deze trapvormig oplopende ‘terrastoren’ van zes verdiepingen huisvest in totaal 24 appartementen, die praktisch allemaal een riant dakterras of fors balkon hebben. Tegenover deze terrastoren ligt een laagbouwblok van twee verdiepingen, met per woonlaag 6 appartementen. Deze appartementen hebben allemaal een heerlijk beschut inpandig balkon. De toren en het laagbouwblok zijn met elkaar verbonden door de daktuin, die uitsluitend toegangkelijk is voor de bewoners. De appartementen aan de daktuin hebben allemaal een eigen terras of buitenruimte. Voor welk van de maar liefst twaalf verschillende typen in Van Delftwijk u ook kiest: U kunt altijd heerlijk buiten zitten!

Nieuwbouwproject Huis van Hendrik is geheel verkocht!!

Alle appartementen zijn inmiddels verkocht! Wij zijn aanwezig geweest bij de officiële opening van het schitterende nieuwbouwproject Huis van Hendrik in Haarlem. Onder genot van een heerlijk hapje en een drankje was vandaag de officiële opening van het nieuwbouwproject Huis van Hendrik. Wij zijn trots dat wij deel uit hebben kunnen maken van dit grote succes en deze verrijking voor de gemeente Haarlem.

 

In Parkwijk, een karakteristiek stukje Haarlem, gaan achter een kunstzinnige façade 47 betaalbare koopappartementen schuil. Moderne en strakke appartementen met overwegend zongunstige balkons, waar het natuurlijke licht uitbundig binnenvalt. Warm wonen met uitzicht, terwijl uw auto beschermd staat op de interne parkeerlaag. En direct contact met de binnentuin, door de lage ramen in de woonkamer.

Het groene genoegen

De appartementen omsluiten samen het kroonjuweel: de exclusieve stadstuin, die voor bewoners altijd en voor anderen alleen overdag toegankelijk is. Buro Mien Ruys ontwerpt in opdracht van Ymere een binnentuin met paden, perken en hagen. De natuur ligt aan uw voeten. En terwijl u de vruchten plukt, voeren wij het onderhoud voor u uit.

 

Er bloeit iets moois in Haarlem

Huis van Hendrik biedt u wonen, werken en winkelen – de drie w’s van het moderne leven – met het hart van Haarlem en zelfs het centrum van Amsterdam binnen handbereik.

 

Appartementen nu sterk in prijs verlaagd!

Sla nu uw slag! De appartementen in Huis van Hendrik zijn sterk in prijs verlaagd. Voor EUR 162.500,- v.o.n. koopt u al zo’n prachtig appartement (inclusief eigen parkeerplaats). Vul snel het contactformulier in en laat je uitgebreid informeren over de mogelijkheden…

Twister Haarlem is geheel verkocht!!

Ben jij op zoek naar een frisse, comfortabele, betaalbare woning? Twister biedt ruime woningen met een enorm balkon en een weids uitzicht over de groene omgeving van Haarlem. Een opvallend, exclusief gebouw, lekker dicht bij het gezellige winkelcentrum.

 

De woontoren komt met de voeten in het gras van het vernieuwde park langs de Aziëweg. Dicht bij de levendige binnenstad van Haarlem met zijn reuring. Dicht bij Amsterdam en Schiphol. En slechts een paar minuten fietsen van de lommerrijke plassen.

 

Twister is natuurlijk Haarlem. Een nieuwe stap in je wooncarrière. Een prettige plek waar je kinderen onbezorgd opgroeien.

Woningen

Twister is met zijn bijzondere architectuur en onalledaagse uitstraling net wat anders. De appartementen hebben een oppervlakte variërend van 92 m2 tot 100 m2 met een grote woonkamer, een slaapkamer en een extra kamer om te slapen of te werken.

 

Ieder appartement heeft bovendien een individuele bergruimte en een privé parkeerplaats. De woningen worden ingericht met duurzame installaties en krijgen een hoogwaardige afwerking.

 

Het park wordt heringericht en het winkelcentrum krijgt een nieuwe, levendige invulling met gezellige cafés en een open uitstraling. Een nieuwe hotspot in de maak.

 

Twister is comfortabel, betaalbaar wonen, dicht bij goede voorzieningen.

Nieuwbouw Remise Haarlem(2015/2016) is verkocht!!

In Remise Haarlem worden 4 verschillende type woningen gebouwd. Het plan voorziet in 146 eengezinswoningen, variërend van 110 m² tot 160 m² oppervlakte (vanaf €350.000,- VON), en 58 appartementen vanaf 47 m2 tot 83 m2 (vanaf €135.000,- VON). De verkoop en realisatie zal in fases gaan plaatsvinden.

 

De belangrijkste punten op een rij:

  • Grote variëteit woningen en appartementen, voor elk wat wils
  • Een jaren dertig uitstraling woningen met het hedendaags comfort
  • Volop mogelijkheden de woning “op maat” te maken
  • Ideale locatie in Haarlem
  • Autoluwe buurt vlak bij de stad en de natuur
  • Winkels op loopafstand.

Voor meer informatie, zie: www.remisehaarlem.nl

ei-3

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek voor een nieuwbouw-woning?