Overspaern Makelaardij
Overspaern Makelaardij

Kunt u ook wat hypotheekadvies gebruiken?

Hypotheekadvies

Overspaern Makelaardij heeft een succesvol samenwerkingsverband met Frank Paap van Sincerus Financiële Diensten. Sincerus Financiële Diensten is gevestigd in hetzelfde pand als Overspaern Makelaardij. Overspaern Makelaardij adviseert je hypotheekzaken te laten regelen door Sincerus Financiële Diensten.
Zo is voor onze klanten alles onder één (goed) dak geregeld!

Hypotheekadvies-door-hypotheekexpert-Overspaern-Makelaardij-Haarlem-hoptheek-vragen

Niet voor niets het meest verkopende en aankopende
makelaarskantoor van Haarlem en omgeving!

Hypotheekadvies-door-hypotheekexpert-Overspaern-Makelaardij-Haarlem

“Sincerus is een Latijnse term en staat voor ‘zuiver, onvervalst, eerlijk en oprecht’.

 

Met bijna 20 jaar ervaring in de financiële wereld, ben ik in staat maatwerkoplossingen te bieden bij al je hypotheekvraagstukken. Ik zorg ervoor dat je precies weet wat je van mij mag verwachten en vanuit onze vertrouwensband ga ik als onafhankelijk tussenpersoon op zoek naar de beste deal voor jou: de klant!

 

Als onafhankelijk tussenpersoon kan ik zaken doen met nagenoeg alle banken en verzekeraars. Ik laat mij niet belonen via provisies of andere indirecte stromen: ik maak een goede inschatting van de uren die ik aan een casus zal besteden en stel op basis daarvan vooraf een vast tarief vast.

 

Op die manier kan ik dus voor de klant op zoek naar een product dat het beste past bij haar situatie, welke bank of verzekeraar het ook is. Uiteraard selecteer ik dan voor je de partij met de beste voorwaarden en de scherpste tarieven.”

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek voor hypotheekadvies?