Zelf een huis aankopen, durft u dat aan?

In de top 3 van meeste AANKOPEN in HAARLEM over de jaren 2017 & 2018! In 2019 zijn we nu zelfs de makelaar met de meeste AANKOPEN in HAARLEM!

Het lijkt zo voordelig en snel verdiend: U zoekt zelf een huis via Funda en als u uw droomhuis heeft gevonden, doet u gewoon een bieding. Gewoon?

Een bieding uitbrengen lijkt zo makkelijk en eenvoudig. Maar …. hoe weet u wat de woning werkelijk waard is en u niet een veel te hoge bieding uitbrengt. En ziet u in uw enthousiasme niet mogelijke gebreken in de woning over het hoofd? Onze makelaars kennen de markt, hebben een bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring in het onderhandelen. Daarbij controleren onze makelaars het bestemmingsplan, fundering, etc. Zo kunt u zich zonder zorgen verheugen op uw nieuwe woning.

Vrijblijvend Aankoopgesprek
woning-aankopen-met-Overspaern-Makelaardij-aankoop-makelaars-Haarlem
Woning-verkopen-met-Overspaern-Makelaardij-verkoop-makelaars-Haarlem-huis-verkopen

Durft u een huis te kopen, zonder de hulp van een specialistisch adviseur?

De aankoopmakelaars van Overspaern Makelaardij hebben al duizenden kopers begeleid bij de aankoop van hun woning. Zij kennen de markt als geen ander en onderhandelen voor u op het scherpst van de snede. Zo weet u zeker dat u nooit teveel voor uw woning betaald. Het is uiteindelijk de bedoeling dat u meer aan ons verdient, dan wij aan u! Niet voor niets heeft ons kantoor over het jaar 2018 weer het keurmerk “Uitstekende Makelaar” gekregen.

Onze makelaars bekijken de bouwkundige staat van de woning zonder emoties en wijzen u op de valkuilen die u bij de aankoop tegen kunt komen. Daarbij laten wij de woning na aankoop altijd bouwkundig keuren, zodat u exact wet op welke termijn u eventuele kosten kunt verwachten.

Want met onze makelaars koopt u zonder zorgen voor de scherpste prijs en bent u verzekerd van een optimaal advies.

Koop zonder zorgen en schakel uw Overspaern Aankoop Makelaar in! De makelaars van Overspaern begeleiden u graag (juist) in deze hectische tijd.

Vrijblijvend gesprek voor aankopen huis?

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Onderwerp*