Aankoopmakelaar Haarlem!

Huis aankopen in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Hoofddorp en omgeving

 

Het lijkt wellicht eenvoudig om een woning aan te kopen in Haarlem. Je zoekt zelf een huis via Funda en als je het droomhuis hebt gevonden, doe je een bieding. Toch komt er meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt:

 

  • Hoe weet je wat de woning in Haarlem werkelijk waard is en dat je niet een veel te hoge bieding uitbrengt?
  • Zie je in jouw enthousiasme niet mogelijke gebreken in de woning over het hoofd?
  • Een aankoopmakelaar heeft een bouwkundige achtergrond, kennis van de markt en jarenlange ervaring in het onderhandelen.
  • Onze aankoopmakelaars controleren het bestemmingsplan, fundering etc.
  • Haarlem is één van de leukste steden van Nederland. Vandaar dat er veel mensen willen wonen, waardoor de concurrentie hoog is.

 

Het inschakelen van een aankoopmakelaar in Haarlem kent veel voordelen. Zeker in de huidige markt kan het voor een groot verschil zorgen! Zo kun je zonder zorgen uitzien naar het wonen in jouw nieuwe woning.

woning-aankopen-met-Overspaern-Makelaardij-aankoop-makelaars-Haarlem

Zeer persoonlijke aandacht
en een maximaal verkoopresultaat

Woning-verkopen-met-Overspaern-Makelaardij-verkoop-makelaars-Haarlem-huis-verkopen

Een aankoopmakelaar van Overspaern in Haarlem neemt al jouw zorgen uit handen!

De aankoopmakelaars van Overspaern Makelaardij Haarlem hebben al duizenden kopers begeleid bij de aankoop van hun woning. Zij kennen de markt als geen ander en onderhandelen voor jou op het scherpst van de snede. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Het is uiteindelijk de bedoeling dat je meer aan ons verdient, dan wij aan jou!

 

Niet voor niets heeft ons makelaarskantoor over het jaar 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 & 2021 het keurmerk “Uitstekende Makelaar” ontvangen, waarbij wij in 2019 & 2021 zelfs het makelaarskantoor waren met de meest succesvolle aankopen in Haarlem.

 

Een aankoopmakelaar van Overspaern Makelaardij Haarlem bekijkt de bouwkundige staat van de woning zonder emoties en wijst jou op de valkuilen die je bij de aankoop tegen kunt komen. Daarbij laten wij de woning na aankoop altijd bouwkundig keuren, zodat je exact weet op welke termijn er eventueel kosten zijn te verwachten.

 

Wil jij zonder zorgen jouw droomwoning kopen? Schakel een aankoopmakelaar van Overspaern in! De aankoopmakelaars van Overspaern Makelaardij Haarlem begeleiden jou graag in deze hectische tijd!

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek voor aankopen huis?

    ) { ?>