Zelf een huis aankopen, durf jij dat aan?

Al jaren in de top 3 van meeste AANKOPEN in HAARLEM over de jaren 2017 ,2018 & 2020! In 2019 & 2021 zijn we zelfs het makelaarskantoor met de meest succesvolle AANKOPEN in HAARLEM!

 

Het lijkt zo voordelig en snel verdiend: Je zoekt zelf een huis via Funda en als je jouw/jullie droomhuis hebt gevonden, doe je gewoon een bieding. Gewoon?

 

Een bieding uitbrengen lijkt zo makkelijk en eenvoudig. Maar …. hoe weet je wat de woning werkelijk waard is en dat je niet een veel te hoge bieding uitbrengt. En zie je in jouw/jullie enthousiasme niet mogelijke gebreken in de woning over het hoofd? Onze makelaars kennen de markt, hebben een bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring in het onderhandelen. Daarbij controleren onze makelaars het bestemmingsplan, fundering, etc.

 

Zo kun je zonder zorgen uitzien naar het wonen in jouw/jullie nieuwe woning!

Zeer persoonlijke aandacht
en een maximaal verkoopresultaat

Een huis kopen zonder de hulp van een specialist?

De aankoopmakelaars van Overspaern Makelaardij hebben al duizenden kopers begeleid bij de aankoop van hun woning. Zij kennen de markt als geen ander en onderhandelen voor jou/jullie op het scherpst van de snede. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald. Het is uiteindelijk de bedoeling dat je meer aan ons verdient, dan wij aan jou/jullie!

 

Niet voor niets heeft ons kantoor over het jaar 2015,2016,2017,2018, 2019, 2020 & 2021 het keurmerk “Uitstekende Makelaar” ontvangen.

 

Onze makelaars bekijken de bouwkundige staat van de woning zonder emoties en wijzen jou op de valkuilen die je bij de aankoop tegen kunt komen. Daarbij laten wij de woning na aankoop altijd bouwkundig keuren, zodat je exact weet op welke termijn er eventueel kosten zijn te verwachten.

 

Want met onze makelaars koop je zonder zorgen voor de beste prijs en ben je verzekerd van een optimaal advies.

 

Koop zonder zorgen en schakel jouw Overspaern Aankoop Makelaar in! De makelaars van Overspaern begeleiden jou/jullie graag (juist) in deze hectische tijd!

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek voor aankopen huis?

    ) { ?>