Overspaern Makelaardij
Overspaern Makelaardij

Overspaern Makelaardij steunt Stichting Opkikker

Overspaern Makelaardij steunt Stichting Opkikker

Langdurige ziekte vraagt heel veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. De behandelingen, de (lange) perioden van ziekenhuisopname, de onzekerheid, je vriendjes en vriendinnetjes een gewoon leven zien hebben. Ook in het gezin heeft zo’n situatie veelal een volledige ontregeling tot gevolg. Ieder gezinslid spant zich extra in, moet daar vaak andere bezigheden voor opofferen of beperken. En dan is er de feitelijke zorg van zal mijn kind, broertje of zusje weer beter worden?

Zeer persoonlijke aandacht
en een maximaal verkoopresultaat

overspaern-makelaardij-teamfoto-bank-17

Stichting Opkikker brengt de lichtpuntjes voor ernstig zieken

Kleine en grotere lichtpunten zijn in die omstandigheden nog belangrijker dan anders, worden heel intensief beleefd en dragen belangrijk bij in de mentale gesteldheid van kind en gezin. Een bijdrage leveren aan de mentale energie van een langdurig ziek kind door het organiseren van een dag vol ontspanning en blijheid samen met het gehele gezin (inclusief voorpret, nagenieten en de herinnering voor jaren). Opkikker werkt hierbij uitsluitend op indicatie en op verzoek van de met de stichting samenwerkende ziekenhuizen verspreid over Nederland. Opkikker maakt dit voor kind, gezin en ziekenhuis mogelijk door zich volledig en belangeloos in dienst te stellen voor de ontwikkeling en organisatie van de Opkikkerdagen en door het enthousiasmeren van de samenleving voor dit doel om voldoende fondsen voor verwendagen op te brengen.

 

Overspaern Makelaardij vindt het fantastisch wat Stichting Opkikker doet en steunt de stichting sinds jaar en dag. Wil je net als Overspaern Stichting Opkikker helpen dit geweldige werk voort te zetten? Word dan donateur! Klik hier voor meer informatie over Donateur bij Stichting Opkikker.

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek aanvragen?