Bennebroek

Bennebroek buurtinformatie

Overspaern Makelaardij heeft een groot aantal huizen in Bennebroek voor jou beschikbaar.

Bennebroek is een plaats in de gemeente Bloemendaal (provincie Noord-Holland). Bennebroek telt +- 5.247 inwoners. Bennebroek heeft drie verschillende basisscholen. Een openbare basisschool, een Protestant-christelijke basisschool en een Rooms-katholieke basisschool. Voor je dagelijkse boodschappen kun je in Bennebroek terecht bij de SPAR of Albert Heijn. Daarnaast heeft Bennebroek genoeg sportfaciliteiten. Bij sportvereniging B.S.M.  kun je terecht voor voetbal, honk- en softbal en biljart. Bij TV Bennebroek kun je midden in het groen een potje tennis spelen!

Huizen in Bennebroek

Statistieken van Bennebroek

Leeftijdsopbouw-Bennebroek
Informatie-Bennebroek (1)

Erop uit in Bennebroek

Bennebroek is omringt door bossen en polderlandschap dat zich leent voor mooie wandel- en fietstochten. Ook zit je op korte afstand van het gezellige centrum van Haarlem. Hier vind je tal winkels, cultuur en uitgebreide horecagelegenheid. Wil je er lekker met de kinderen op uit? Breng een bezoek aan Europa’s grootste speeltuin: het Linnaeushof  De kinderen kunnen hier heerlijk spelen in een van de ruim 350 attracties.

Feitjes en weetjes

De totale oppervlakte van Bennebroek is 200 hectare. Hiervan bestaat 5 hectare uit water. Bennebroek telt 2.535 adressen en 2.203 huishoudens. De gemiddelde dichtheid van adressen is 764 adressen per km2. De gemiddelde WOZ-waarde van Bennebroek is €397.262.

Vrijblijvend gesprek?

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Onderwerp*