Even voorstellen

Het team van Overspaern Makelaardij stelt zich graag aan je voor, zodat je weet met wie je zaken doet bij de aankoop van jouw droomhuis of verkoop van jouw woning.

Jose Bakx

Beëdigd en gecertificeerd register makelaar/taxateur onroerende zaken

Sinds 1977 is José werkzaam in de makelaardij, in de regio Zuid- Kennemerland. Zowel de particuliere woningmarkt, woningbeheer, bedrijfsonroerend goed en projectverwerving, -begeleiding en – verkoop zijn haar bekend. Met haar jarenlange ervaring is er geen straat die ze niet kent!


06 – 51 38 67 46

Nienke Stange

Register makelaar taxateur onroerende zaken

Nienke is bij ons kantoor begonnen als commercieel medewerker binnendienst. Na verloop van tijd is zij haar werkzaamheden gaan uitbreiden en inmiddels is ze al wat jaren in het bezit van haar diploma makelaar/taxateur oz. Of het nu gaat om het verkopen of aankopen van een woning of het maken van een taxatierapport: Nienke staat graag voor je klaar.


06 – 13 13 19 26

Joren Bakx

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Direct na zijn HBO-opleiding Makelaardij is Joren bij het kantoor van Overspaern Makelaardij gaan werken. Als makelaar is hij al jaren werkzaam in de buitendienst van ons kantoor. Met zijn tomeloze energie weet hij voor elke woning een koper te vinden én voor elke zoeker het droomhuis. Bel hem gerust voor een vrijblijvende afspraak en kennismaking!


06 – 51 36 32 44

Lisette Schelvis

Assistent Register Makelaar Taxateur

Lisette is begonnen in de binnendienst maar inmiddels versterkt ze het team in de buitendienst. Ze helpt graag bij een goede verkoop van de woning. Daarnaast beheert Lisette de verhuur portefeuille van ons kantoor en heeft ze ervaring met de verkoop en verhuur van nieuwbouwwoningen en -appartementen.


06 – 13 96 03 89

Danique Vermeulen

Assistent Register Makelaar Taxateur

Al jaren is Danique werkzaam bij ons. Vanuit de binnendienst is zij doorgegroeid en heeft zij de haar studie als assistent makelaar succesvol afgerond. Voor alle vragen kunt u bij Danique terecht en zij helpt u graag met de succesvolle verkoop van de woning!

Linda Bakker

Commercieel Binnendienst Medewerker

Linda is het eerste vrolijke contact dat je te woord staat. Haar altijd vrolijke lach maakt ieder telefoongesprek leuker en zij ontvangt je graag voor een lekkere kop koffie op ons kantoor. Linda beheert onze agenda en zorgt dat de gehele planning op kantoor vlekkeloos verloopt. Schroom dus vooral niet om een keer ‘gezellig’ te bellen of binnen te stappen!

Linda-bakker-overspaern-makelaardij

Sabine Hendriks-Munk

Commercieel Binnendienst Medewerker

De altijd gezellige Sabine (met glimlach) zorgt ervoor dat je automatisch een glimlach op je gezicht krijgt. Deze vrolijke noot staat altijd voor je klaar en beantwoord graag al je vragen. Sabine regelt bezichtigingen, reageert op mails, maakt afspraken, helpt met de administratie van de te verkopen woningen en aangekochte woningen, maakt brochures  en helpt je graag met alle vragen!

Sabine-Hendriks-Munk-overspaern-makelaardij

Maaike Karels

Commercieel Binnendienst Medewerker

Maaike heeft meerdere jaren ervaring in de makelaardij en is de duizendpoot binnen ons kantoor. Zij zorgt dat alle administratie op rolletjes loopt. Van het controleren van de documentatie tot het maken van de koopovereenkomst. Voor alle vragen kun je bij Maaike terecht.

Maaike-overspaern-makelaardij

Floortje

Floortje is dol op aandacht én koekjes! Als u haar roept komt ze u enthousiast begroeten.

Vrijblijvend gesprek?

    Naam *

    E-mailadres *

    Telefoonnummer

    Onderwerp*