Even voorstellen

Het team van Overspaern Makelaardij stelt zich graag aan je voor, zodat je weet met wie je zaken doet bij de aankoop van jouw droomhuis of verkoop van jouw woning.

Jose Bakx

Register Makelaar / Register Taxateur

Sinds 1977 is José werkzaam in de makelaardij, in de regio Zuid- Kennemerland. Zowel de particuliere woningmarkt, woningbeheer, bedrijfsonroerend goed en projectverwerving, -begeleiding en – verkoop zijn haar bekend. Met haar jarenlange ervaring is er geen straat die ze niet kent!
José staat altijd voor je klaar!


06 – 51 38 67 46

Nienke Stange

Register Makelaar / Register Taxateur

Nienke is bij ons kantoor begonnen als commercieel medewerker binnendienst. Na verloop van tijd is zij haar werkzaamheden gaan uitbreiden en inmiddels is ze al wat jaren in het bezit van haar diploma makelaar/taxateur oz. Of het nu gaat om het verkopen, aankopen of een taxatierapport van de woning:
Nienke staat graag voor je klaar.


06 – 13 13 19 26

Joren Bakx

Register Makelaar / Register Taxateur

Direct na zijn HBO-opleiding Makelaardij is Joren bij het kantoor van Overspaern Makelaardij gaan werken. Als makelaar is hij al jaren werkzaam in de buitendienst van ons kantoor. Met zijn tomeloze energie en een gezonde dosis humor, weet hij voor elke woning een koper te vinden én voor elke zoeker het droomhuis.
Bel hem gerust voor een vrijblijvende afspraak en kennismaking!


06 – 51 36 32 44

Lisette Schelvis

Assistent Register Makelaar Taxateur

Lisette is begonnen in de binnendienst maar inmiddels versterkt ze het team in de buitendienst. Ze helpt graag bij een goede verkoop van de woning. Daarnaast beheert Lisette de verhuur portefeuille van ons kantoor en heeft ze ervaring met de verkoop en verhuur van nieuwbouwwoningen en -appartementen.


06 – 13 96 03 89

Danique Vermeulen

Assistent Register Makelaar Taxateur

Al jaren is Danique werkzaam bij ons. Vanuit de binnendienst is zij doorgegroeid en heeft zij de haar studie als assistent makelaar succesvol afgerond. Voor alle vragen kunt u bij Danique terecht en zij helpt u graag met de succesvolle verkoop van de woning!

023 – 5 366 366

Linda Bakker

Commercieel Binnendienst Medewerker

Linda is het eerste vrolijke contact dat je te woord staat. Haar altijd vrolijke lach maakt ieder telefoongesprek leuker en zij ontvangt je graag voor een lekkere kop koffie op ons kantoor. Linda beheert onze agenda en zorgt dat de gehele planning op kantoor vlekkeloos verloopt. Schroom dus vooral niet om een keer ‘gezellig’ te bellen of binnen te stappen!


023 – 5 366 366

Linda-bakker-overspaern-makelaardij

Sabine Hendriks-Munk

Commercieel Binnendienst Medewerker

De altijd gezellige Sabine (met glimlach) zorgt ervoor dat je automatisch een glimlach op je gezicht krijgt. Deze vrolijke noot staat altijd voor je klaar en beantwoord graag al je vragen. Sabine regelt bezichtigingen, reageert op mails, maakt afspraken, helpt met de administratie van de te verkopen woningen en aangekochte woningen, maakt brochures  en helpt je graag met alle vragen!


023 – 5 366 366

Sabine-Hendriks-Munk-overspaern-makelaardij

Maaike Karels

Commercieel Binnendienst Medewerker

Maaike heeft meerdere jaren ervaring in de makelaardij en is de duizendpoot binnen ons kantoor. Zij zorgt dat alle administratie op rolletjes loopt. Van het controleren van de documentatie tot het maken van de koopovereenkomst. Voor alle vragen kun je bij Maaike terecht.


023 – 5 366 366

Maaike-overspaern-makelaardij

Joleen Schoonebeek

Commercieel Binnendienst Medewerker

Joleen zal je regelmatig aan de telefoon krijgen. Joleen helpt je graag met het plannen van een verkoop- of aankoopbezichtiging. Daarnaast beantwoordt zij graag al jouw vragen.

Daarnaast volgt Joleen de opleiding tot Kandidaat Register Makelaar Taxateur om zodoende nog meer kennis op te doen en u verder van dienst te kunnen zijn in het leuke makelaarsvak!


023 – 5 366 366

Maaike-overspaern-makelaardij

Martina Rutgers

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Martina helpt je graag in de zoektocht naar jouw droomwoning. Daarnaast is ze je ook graag van dienst bij een zeer succesvolle verkoop….!
Overweeg je een aan- of verkoopopdracht? Bel Martina gerust, ze helpt je graag!


06 – 82 68 05 52

Maaike-overspaern-makelaardij

Floortje

Floortje is dol op aandacht én koekjes! Als u haar roept komt ze u enthousiast begroeten.

Vrijblijvend gesprek?

    Naam *

    E-mailadres *

    Telefoonnummer

    Onderwerp*