Even voorstellen

Het team van Overspaern Makelaardij stelt zich graag aan u voor, zodat u weet met wie u zaken doet bij de aankoop van uw huis of verkoop van uw huis.

Overspaern-Makelaardij-Haarlem-groepsfoto

Jose Bakx

Beëdigd en gecertificeerd register makelaar/taxateur onroerende zaken

Sinds 1977 is José werkzaam in de makelaardij, in de regio Zuid- Kennemerland. Zowel de particuliere woningmarkt, woningbeheer, bedrijfsonroerend goed en projectverwerving, -begeleiding en – verkoop zijn haar bekend. José is in 1997 Overspaern Makelaardij gestart. Met haar jarenlange ervaring is er geen straat die ze niet kent!


06 – 51 38 67 46

Nienke Stange

Register makelaar taxateur onroerende zaken

Nienke is bij ons kantoor begonnen als commercieel medewerker binnendienst. Na verloop van tijd is zij haar werkzaamheden gaan uitbreiden en inmiddels is ze al wat jaren in het bezit van haar diploma makelaar/taxateur oz. Of het nu gaat om het verkopen of aankopen van een woning of het maken van een taxatierapport: Nienke staat graag voor u klaar.


06 – 13 13 19 26

Joren Bakx

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Direct na zijn HBO-opleiding Makelaardij is Joren bij het kantoor van Overspaern Makelaardij gaan werken. Als makelaar is hij werkzaam in de buitendienst van ons kantoor. Met zijn tomeloze energie weet hij voor elke woning een koper te vinden én voor elke zoeker het droomhuis.


06 – 51 36 32 44

Lisette Schelvis

Assistent Register Makelaar Taxateur

Lisette is begonnen in de binnendienst maar inmiddels versterkt ze het team in de buitendienst. Ze helpt u graag bij een goede verkoop van uw woning. Daarnaast beheert Lisette de verhuur portefeuille van ons kantoor en heeft ze ervaring met de verkoop en verhuur van nieuwbouwwoningen en -appartementen.

Danique Vermeulen

Commercieel binnendienst medewerker

Al jaren is Danique werkzaam bij ons. Ze zorgt ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt. Wanneer uw woning is verkocht verzorgt Danique de afhandeling van uw dossier. Als echte duizendpoot onderhoudt ze het contact met verkopers, kopers, bouwkundigen, financieel adviseurs en notarissen. Voor al uw vragen kunt u bij Danique terecht.

Floortje

Floortje is dol op aandacht én koekjes! Als u haar roept komt ze u enthousiast begroeten.

Overspaern-Makelaardij-aankoopmakelaars-Haarlem-en-omgeving-verkoop-makelaardij-Haarlem-Floortje

Vrijblijvend gesprek?

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Onderwerp*