overspaern-makelaardij-haarlem-en-omgeving-aankoop-verkoop-taxatie-nieuwbouw-groepsfoto-2022-header-1 Het Overspaern Makelaardij team

overspaern-makelaardij-haarlem-en-omgeving-aankoop-verkoop-taxatie-nieuwbouw-groepsfoto-2022-header-1 Het Overspaern Makelaardij team

Even voorstellen…

Het aan- of verkopen van een huis gaat over jouw persoonlijke wensen, dromen en toekomstplannen. Dan is het wel zo eerlijk dat jij ons ook beter leert kennen. Het Overspaern team bestaat uit een gezellige verzameling van hondenliefhebbers, moeders, chocolaverslaafden, fanatieke sporters, koffieliefhebbers, reizigers en dromers.

Niet voor niets het meest verkopende en aankopende
makelaarskantoor van Haarlem en omgeving!

Jose Bakx | Register Makelaar / Register Taxateur

“Vraag me niet hoe een gemiddelde dag eruitziet, want die bestaat niet”, zegt José. ‘’Dagelijks neem ik mezelf voor om mijn to-do lijstje af te werken, maar er komt altijd iets tussen. Ik gooi dan ook met liefde mijn agenda om.’’ Die flexibiliteit en persoonlijke aandacht, dat is iets wat José echt belangrijk vindt. ‘’Als mensen na kantooruren bellen, neem ik ook op. Het zal dan wel belangrijk zijn, anders bellen ze niet, toch?’’ Want stipt 5 uur de deur dicht doen, zo zit José niet in elkaar. ‘’Het belangrijkste is dat de klant tevreden is en dat ze altijd bij ons terecht kunnen. Je koopt wel een huis hè? Dat is niet niks! Daarom vind ik het heel mooi dat klanten na jaren nog even binnenlopen, zwaaien of een praatje maken..’’

‘’Je koopt wel een huis hè? Dat is niet niks!’’

Dat familiegevoel, dat typeert Overspaern Makelaardij. Richting klanten, maar ook zeker binnen het eigen team. ‘’De een kan niet zonder de ander en we zijn allemaal even belangrijk. Natuurlijk hebben Joren (mijn zoon) en ik de verantwoordelijkheid dat de resultaten goed zijn, maar verder doen we gewoon met de rest van het team mee. We doen leuke dingen samen en mensen hebben plezier in hun werk. De mensen die hier werken, werken hier ook lang. Ik zie ons team als één grote familie. En dan zie ik mezelf wel als de moeder van die familie’’ grapt José.

Nienke Stange | Register Makelaar / Register Taxateur

Nienke is één van de vaste en vertrouwde gezichten bij Overspaern. Al vanaf het afronden van haar studie in 2005 werkt ze met veel plezier als Register Makelaar/ Register Taxateur. ‘’Het leukst aan dit werk vind ik de diversiteit. Ieder huis is anders, maar ieder mens ook! Je hebt veel persoonlijk contact en merkt dat iedereen zijn eigen wensen en voorkeuren heeft. Een huis aan- of verkopen is echt persoonlijk en je bouwt een band op met je klant. Het begeleiden van dat proces vind ik erg leuk.’’ Naast de uiteenlopende wensen van haar klanten, heeft Nienke ook afwisselende werkzaamheden. ‘’Je kunt bij mij terecht voor advies met betrekking tot aan- en/of verkoop en taxaties.’’

‘’Ieder huis is anders, maar ieder mens ook!’’

Nienke is opgegroeid in de regio en wil er als het aan haar ligt ook niet meer weg. ‘’Ik heb bij Overspaern echt mijn plek gevonden. We hebben een heel fijn team wat net voelt als familie. Daarnaast heb ik veel vrijheid en afwisseling. Ik heb mijn eigen projecten, panden en eigen werk. Maar uiteindelijk doen we het altijd samen.’’ Nienke haar collega’s zijn op hun beurt ook erg blij met Nienke. En op de dagen dat ze haar zelfgebakken (chocolade)taart meeneemt nóg meer!

Nienke Stange | Register Makelaar / Register Taxateur

Nienke is één van de vaste en vertrouwde gezichten bij Overspaern. Al vanaf het afronden van haar studie in 2005 werkt ze met veel plezier als Register Makelaar/ Register Taxateur. ‘’Het leukste aan dit werk vind ik de diversiteit. Ieder huis is anders, maar ieder mens ook! Je hebt veel persoonlijk contact en merkt dat iedereen zijn eigen wensen en voorkeuren heeft. Een huis aan- of verkopen is echt persoonlijk en je bouwt een band op met je klant. Het begeleiden van dat proces vind ik erg leuk.’’ Naast de uiteenlopende wensen van haar klanten, heeft Nienke ook afwisselende werkzaamheden. ‘’Je kunt bij mij terecht voor advies met betrekking tot aan- en/of verkoop en taxaties.’’

‘’Ieder huis is anders, maar ieder mens ook!’’

Nienke is opgegroeid in de regio en wil er als het aan haar ligt ook niet meer weg. ‘’Ik heb bij Overspaern echt mijn plek gevonden. We hebben een heel fijn team wat net voelt als familie. Daarnaast heb ik veel vrijheid en afwisseling. Ik heb mijn eigen projecten, panden en eigen werk. Maar uiteindelijk doen we het altijd samen.’’ Nienke haar collega’s zijn op hun beurt ook erg blij met Nienke. En op de dagen dat ze haar zelfgebakken (chocolade)taart meeneemt nóg meer!

Joren Bakx | Register Makelaar / Register Taxateur

Joren is iemand die mensen graag helpt en begeleidt in het maken van de juiste keuze. En hij gelooft dat je met lol, hard werken en liefde voor het makelaarsvak een heel eind komt. ‘’Als makelaar ben je in eerste instantie adviseur, maar soms ook psycholoog of mediator. Je maakt van alles met je klanten mee. Van blijdschap tot echtscheidingen en van overlijden tot de loterij winnen. Het is letterlijk een rollercoaster. Dat maakt mijn werk heel erg dankbaar en triggert mij om alles op alles te zetten om mijn klant te helpen bij zo’n grote stap. Met het aan- of verkopen van een huis gaat het namelijk om grote geldbedragen en leningen. Zaken waar je goed over na moet denken.’’

‘’Van blijdschap tot echtscheidingen en van overlijden tot de loterij winnen. Het is soms echt een rollercoaster.’’

Weloverwogen keuzes maken: ja, zeker. Maar Joren vindt dat humor hier ook een grote rol in speelt. ‘’Je kunt het heel zwaar maken, maar naar mijn mening moet je het ook leuk maken. Pas als je plezier hebt en ontspannen bent, kun je echt kijken en je openstellen.’’ Deze visie is ook van toepassing op ons kantoor en binnen het team. ‘’Iedereen is altijd in voor een lolletje en een goede samenwerking is heel belangrijk. Als je plezier hebt met elkaar, voelen klanten dat ook.’’

Lisette Schelvis | Kandidaat Register Makelaar

Ruim tien jaar geleden rolde Lisette bij toeval in het makelaarsavontuur met een ‘’ik kijk wel even of de makelaardij iets voor mij is of niet’’. Het beviel zo goed dat ze inmiddels al meer dan tien jaar met veel plezier bij Overspaern Makelaardij werkt. ‘’De energie en dynamiek is nergens mee te vergelijken. De afwisseling van het vak en het nauwe contact met klanten, past enorm goed bij me. Je bouwt echt een band op met je klanten. Ik vind het heel erg leuk om mensen te adviseren. Zo voeg je echt iets toe. Een huis bekijken kan iedereen, maar gericht uitleg en persoonsgericht advies geven, zo maak je het verschil.’’

’’De energie en dynamiek binnen de makelaardij past bij me.
Dat is nergens mee te vergelijken.’’

Bij Overspaern staan ze niet alleen klaar voor raad en daad voor hun klanten, maar ook binnen het team kunnen ze op elkaar bouwen. ‘’Er is veel gezelligheid op kantoor. We hebben allemaal de instelling dat we klaar staan voor de ander wanneer iemand iets nodig heeft of vraagt. Ook is er altijd ruimte voor een lolletje en staat vaak gezellig de muziek aan. Het lijkt mij bijvoorbeeld heel naar als er een onderlinge concurrentiestrijd is. Dat hebben wij niet, dat is heel prettig. We zijn echt een team.’’

Lisette Schelvis | Kandidaat Register Makelaar

Ruim tien jaar geleden rolde Lisette bij toeval in het makelaars-avontuur met een ‘’ik kijk wel even of de makelaardij iets voor mij is of niet’’. Het zal geen verrassing zijn dat dit zo goed beviel dat ze inmiddels al meer dan tien jaar met veel plezier bij Overspaern Makelaardij werkt. ‘’De energie en dynamiek is nergens mee te vergelijken. De afwisseling van het vak en het nauwe contact met klanten, past enorm goed bij me. Je bouwt echt een band op met je klanten. Ik vind het heel erg leuk om mensen te adviseren. Zo voeg je echt iets toe. Een huis bekijken kan iedereen, maar gericht uitleg en persoonsgericht advies geven: zo maak je het verschil.’’

’’De energie en dynamiek binnen de makelaardij past bij me.
Dat is nergens mee te vergelijken.’’

Bij Overspaern staan ze niet alleen klaar voor raad en daad voor hun klanten, maar ook binnen het team kunnen ze op elkaar bouwen. ‘’Er is veel gezelligheid op kantoor. We hebben allemaal de instelling dat we klaar staan voor de ander wanneer iemand iets nodig heeft of vraagt. Ook is er altijd ruimte voor een lolletje en staat vaak gezellig de muziek aan. Het lijkt mij bijvoorbeeld heel naar als er een onderlinge concurrentiestrijd is. Dat hebben wij niet, dat is heel prettig. We zijn echt een team.’’

Roos van Maanen | Commercieel Binnendienst Medewerker

Ze mag dan de jongste van het stel zijn, maar Roos heeft haar doelen scherp voor ogen. ‘’Makelaardij is echt mijn ding. Ik keek altijd al veel Home Makeovers en ook Funda afspeuren is praktisch mijn hobby geworden. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn studie Assistent Makelaar en dan is het mijn doel om volledig makelaar te worden.’’ Momenteel leert Roos veel op de binnendienst bij Overspaern. ‘’Het werk is ontzettend afwisselend: van koopovereenkomsten tot financiering, contact met de notaris en beheer van de planning. Die variatie maakt het heel leerzaam.’’

‘’Overspaern Makelaardij is een warme
en gezellige plek om te werken. ‘’

Oké, je komt terecht bij een makelaarskantoor in Haarlem. En? Hoe bevalt het? Roos: “Overspaern is een warme en gezellige plek om te werken. Het is ook wat jonger, dat vind ik erg leuk. Ze begrijpen mij goed en ze zijn altijd bereid om te helpen, ook met schoolopdrachten. Ik heb het hier met mijn collega’s goed naar mijn zin en wil hier ook zeker niet weg!’’

Danique Vermeulen | Assistent Register Makelaar

Wat voor Danique op haar 14e begon als een bijbaantje op zaterdag is inmiddels uitgegroeid tot een bevlogen en afwisselende job. Een echt vliegende keep, zoals ze zichzelf noemt. ‘’Ik ben nu Assistent Makelaar en help mijn collega’s van de buitendienst, maar wanneer er hulp nodig is op de binnendienst, spring ik daar ook graag bij. Dat maakt het werk lekker afwisselend en dynamisch.’’ Dynamisch is een woord dat Danique dan ook goed typeert. ‘’Ik ben iemand dat graag hard werkt, maar ook hard lacht. Je kunt mij bijvoorbeeld ook ‘s avonds bellen, mailen of whatsappen. Ik vind het fijn om flexibel te zijn en ben van mening dat het altijd geven en nemen is.’’ Of Danique nou helpt op de binnen- of buitendienst, ze geeft altijd 100%.

‘’Ik ben iemand die graag hard werkt, maar ook hard lacht.’’

Die power en energie die Danique met zich meebrengt zorgt voor een heel prettige sfeer op kantoor. ‘’Zoals ik al zei werken we hard met z’n allen, maar we lachen ook zeker veel. Ik ben sociaal en direct. Ik neem geen blad voor de mond, wat wel eens wennen is voor collega’s. Maar ze weten gelukkig dat ze mij altijd alles kunnen vragen, omdat ik veel weet van de binnen- en buitendienst en omdat ik graag help.’’

Danique Vermeulen | Assistent Register Makelaar

Wat voor Danique op haar 14e begon als een bijbaantje op zaterdag is inmiddels uitgegroeid tot een bevlogen en afwisselende job. Een echte vliegende keep, zoals ze zichzelf noemt. ‘’Ik ben nu Assistent Makelaar en help mijn collega’s van de buitendienst, maar wanneer er hulp nodig is op de binnendienst, spring ik daar ook graag bij. Dat maakt het werk lekker afwisselend en dynamisch.’’ Dynamisch is een woord dat Danique dan ook goed typeert. ‘’Ik ben iemand dat graag hard werkt, maar ook hard lacht. Je kunt mij bijvoorbeeld ook ‘s avonds bellen, mailen of whatsappen. Ik vind het fijn om flexibel te zijn en ben van mening dat het altijd geven en nemen is.’’ Of Danique nou helpt op de binnendienst of buitendienst, ze geeft altijd 100%.

‘’Ik ben iemand dat graag hard werkt, maar ook hard lacht.’’

Die power en energie die Danique met zich meebrengt zorgt voor een hele prettige sfeer op kantoor. ‘’Zoals ik al zei werken we hard met z’n allen, maar we lachen ook zeker veel. Ik ben sociaal en direct. Ik neem geen blad voor de mond, wat wel eens wennen is voor collega’s. Maar ze weten gelukkig dat ze mij altijd alles kunnen vragen, omdat ik veel weet van de binnen- en buitendienst en omdat ik graag help.’’

Linda Bakker | Commercieel Binnendienst Medewerker

‘’Hoelang ik hier werk? Joh, geen idee eigenlijk! De tijd vliegt hier bij Overspaern, dus dat is een goed teken.’’ Terwijl Linda haar LinkedIn profiel tevoorschijn tovert komt ze tot de conclusie dat de teller bijna op 4 jaar staat. ‘’Vóór mijn tijd bij Overspaern heb ik een tijd in de detailhandel gewerkt en ben ik begonnen met het fotograferen van o.a. huizen. Uiteindelijk wilde ik juist meer over de andere kant van het vak leren, de makelaardij.’’ Linda is samen met haar collega Kim het eerste aanspreekpunt voor klanten. Ook bemoeit ze zich met liefde met taken zoals de planning, afspraken, administratie, marketing en alle uiteenlopende vragen.

‘’De tijd vliegt hier bij Overspaern, dus dat is een goed teken.’’

Wanneer je het geluk hebt om Linda te treffen aan de telefoon of balie, zal het je opvallen dat ze altijd vrolijk is. ‘’Ik hou altijd wel van grapjes maken. Soms ook flauwe grapjes hoor. Dat hoort een beetje bij mij. Ik lach graag en ben erg sociaal. Dat vind je bij iedereen wel terug bij Overspaern. Ik vind het leuk dat het een familiebedrijf is. En het is niet zo statig. We werken samen heel hard en verkopen veel woningen, maar de gezelligheid is altijd aanwezig.’’

Sabine Hendriks-Munk | Commercieel Binnendienst Medewerker

Als commercieel binnendienst medewerker ben je meer dan alleen iemand die zich bezighoudt met alle administratie, koopovereenkomsten, facturen en klantcontact. Zo bevestigt ook Sabine: ‘’Geen dag is hetzelfde en iedere klant is anders. De ene klant heeft heel andere aandacht en uitleg nodig dan de andere klant.’’ Dit vraagt inlevingsvermogen en een open blik op de situatie. Twee belangrijke eigenschappen die Sabine goed beheerst.

‘’Ik zeg ook altijd: gekke vragen zijn er niet.’’

‘’Je mag mij echt overal voor bellen. Ik zeg ook altijd: gekke vragen zijn er niet.’’ Sabine haar nuchterheid werkt verhelderend. Ook binnen het team voelt Sabine dat alles bespreekbaar is. ‘’De sfeer binnen ons team is heel gezellig. Ik voel me hier heel fijn, omdat we allemaal gelijk zijn. We spreken zaken naar elkaar uit en er is veel waardering.’’ Sabine is in haar werk nog lang niet uitgeleerd. ‘’Ik leer nog iedere dag, dat is leuk. Maar ook qua opleidingen en ontwikkeling zijn er veel mogelijkheden.’’

Sabine Hendriks-Munk | Commercieel Binnendienst Medewerker

Als commercieel binnendienst medewerker ben je meer dan alleen iemand die zich bezighoudt met alle administratie, koopovereenkomsten, facturen en klantcontact. Zo bevestigd ook Sabine: ‘’Geen dag is hetzelfde en iedere klant is anders. De ene klant heeft hele andere aandacht en uitleg nodig dan de andere klant.’’ Dit vraagt inlevingsvermogen en een open blik op de situatie. Twee belangrijke eigenschappen die Sabine goed beheerst.

‘’Ik zeg ook altijd: gekke vragen zijn er niet.’’

‘’Je mag mij echt overal voor bellen. Ik zeg ook altijd: gekke vragen zijn er niet.’’ Sabine haar nuchterheid werkt verhelderend. Ook binnen het team voelt Sabine dat alles bespreekbaar is. ‘’De sfeer binnen ons team is heel gezellig. Ik voel me hier heel fijn, omdat we allemaal gelijk zijn. We spreken zaken naar elkaar uit en er is veel waardering.’’ Sabine is in haar werk nog lang niet uitgeleerd. ‘’Ik leer nog iedere dag, dat is leuk. Maar ook qua opleidingen en ontwikkeling zijn veel mogelijkheden.’’

Martina Rutgers | Kandidaat Register Makelaar

Met een voorliefde voor organiseren en avontuur is Martina in eerste instantie gestart met de opleiding Media & Entertainment Management. Want, evenementen organiseren, dat paste goed bij haar. ‘’Per toeval kwam ik na mijn studie terecht bij een klein makelaarskantoor in Zandvoort wat nog opgezet moest worden. Dat leek mij met mijn evenementen-achtergrond een leuke uitdaging. Ik wist toen nog niet dat de Makelaardij zó goed zou bevallen en dat ik niet meer weg wilde.’’ Bijna tien jaar en twee makelaarsopleidingen later was Martina toe aan haar nieuwe stap met meer uitdaging. Die vond ze bij Overspaern Makelaardij.

‘’Van startersappartementen tot luxe villa’s en van expats tot gezinnen, in mijn werk heb ik veel afwisseling in zowel achtergrond als prijsklasse.’’

‘’De werkzaamheden als makelaar bij Overspaern zijn mega divers. Geen dag is hetzelfde, maar ook geen huis en klant is hetzelfde. Van startersappartementen tot luxe villa’s en van expats tot gezinnen, in mijn werk heb ik veel afwisseling in zowel achtergronden als prijsklasse. Dat maakt het ontzettend uitdagend!’’ Martina haalt veel voldoening uit het ontzorgen van haar klanten. ‘’Het hele proces uit handen nemen, eerlijk advies geven en zorgen dat een klant blij is, dat is voor mij het mooiste resultaat.’’

Floortje

ei-4

Kantoorhond

Onderzoeken hebben uitgewezen dat het hebben van een hond op kantoor een positief effect heeft. Onze Floortje heeft dat zeker! Ze is dol op aandacht én koekjes. Floortje is goed opgevoed, dus alleen als je haar roept, komt ze je enthousiast begroeten.

Floortje

ei-4

Kantoorhond

Onderzoeken hebben uitgewezen dat het hebben van een hond op kantoor een positief effect heeft. Onze Floortje heeft dat zeker! Ze is dol op aandacht én koekjes. Floortje is goed opgevoed, dus alleen als je haar roept, komt ze je enthousiast begroeten.

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek aanvragen?