Wil je ook zonder zorgen je woning verkopen?

Tips bij verkoop van je woning

Het verkopen van een woning vraagt aandacht. Een belangrijk punt bij verkoop is presentatie. Uiteraard helpen we je daarbij door bij elke verkoop onze verkoopstyliste om advies te vragen. Onze stylist heeft voor elk huis passende tips en soms kunnen kleine aanpassingen al een groots verschil maken.

Een goede makelaar kost geld,
maar levert u meer op!

De verkooptips van Overspaern Makelaardij

We hebben vast wat tips voor je verzameld om je woning zo optimaal mogelijk te presenteren voor de woningfotograaf én de bezichtigingen. We kunnen maar één keer de eerste indruk maken en dat moet dan ook wel de béste indruk zijn:

  • Goed opruimen. Het klinkt voor de hand liggend maar verkopen begint bij opruimen. Rondslingerend speelgoed op de vloer of losse spullen die op tafel liggen, staat rommelig. Een opgeruimde woning oogt groter!
  • Naast opgeruimd is het voor een kijker ook prettig als je huis fris en schoon is.
  • Haal persoonlijke spullen weg. Een gezellige fotowand met vakantiefoto’s leiden je koper af van waar het werkelijk om gaat: je huis.
  • Heb je luxaflex, vitrages of lamellen voor het raam hangen? Doe deze open wanneer de fotograaf komt en er bezichtigingen zijn. Zo ziet de kijker meteen hoe licht je woning is.
  • Klemmen deuren of ramen? Werkt het slot van de voordeur niet goed of lekt er een kraan? Laat hier voor je start met de verkoop nog naar kijken.
  • De tuin of het balkon is het visitekaartje van je huis. Laat je buitenruimte er verzorgd uitzien en kleed het gezellig aan, ook in de wintermaanden.

Hulp bij de uitvoering van de verkooptips

Vind je het lastig zelf de woning klaar te maken voor verkoop? Naast de tips van onze verkoopstyliste kun je ook gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van professionals die we op verschillende vlakken kunnen inzetten.

 

Dit alles maakt deel uit van ons unieke verkoopconcept. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars, zij vertellen er graag meer over. Ons kantoor is niet voor niets jaar op jaar de meest verkopende makelaarskantoor van Haarlem en omgeving!

ei-7

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek voor het verkopen van je huis?

    ) { ?>