Overspaern Makelaardij
Overspaern Makelaardij

Nieuwbouw in de regio is enorm populair!

Nieuwbouw in de regio

Haarlem is enorm in ontwikkeling, er wordt volop gebouwd in de regio Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer. Er is veel vraag naar woningen in de regio en verwacht wordt dat deze vraag alleen maar toe zal nemen de komende jaren.

Niet voor niets het meest verkopende en aankopende
makelaarskantoor van Haarlem en omgeving!

Nieuwbouw ontwikkelen

Overspaern Makelaardij heeft door de jaren heen diverse (project)ontwikkelaars geadviseerd en geholpen bij het verkopen en begeleiden van nieuwbouwprojecten. Of het nu om kleine of grote ontwikkelingen gaat, wij gaan graag met een ontwikkelaar in gesprek om deze te voorzien van goed, gedegen en betrouwbaar advies. Want als actief en succesvol makelaarskantoor in de regio weten wij als geen ander waar behoefte aan is en naar welk type woning de meeste vraag is. Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en informatief gesprek.

 

Nieuwbouw kopen

Als ervaren verkopers van nieuwbouw weten de makelaars van Overspaern precies wat er bij nieuwbouw komt kijken. Dus ook als je nieuwbouw wilt kopen ben je bij Overspaern aan het juiste adres. Vaak weten wij als makelaars nog voordat de plannen naar buiten worden gebracht, van nieuwe projecten die gebouwd gaan worden. Maar we brengen je niet alleen op de hoogte van aanbod in nieuwbouw, ook staan we voor je klaar met tips en advies. Daarnaast kunnen we je snel in contact brengen met een financieel adviseur zodat je precies weet wat de mogelijkheden zijn.

 

Overspaern Makelaardij: je makelaar voor ver- en aankoop van nieuwbouw!

Regelmatig wordt Overspaern Makelaardij ingeschakeld bij de ver- en aankoop van nieuwbouwprojecten. Dit is een greep uit onze meest recente projecten:

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek aanvragen?