Overspaern Makelaardij
Overspaern Makelaardij

Het verduurzamen van jouw woning loont!

Het verduurzamen van jouw woning loont!

Het verduurzamen van je woning is tegenwoordig een veel besproken onderwerp. De hoge energiekosten en de verplichting van een energielabel zorgen ervoor dat het belangrijker is dan ooit. Vandaar dat wij enkele tips geven voor het verduurzamen van jouw woning.

Investeer in energiezuinige apparaten!

Het aanschaffen van energiezuinige apparatuur zoals een oven of wasmachine helpt bij het verduurzamen van de woning. Het lijkt wellicht een grote investering, maar op de lange termijn bespaar je ook een hoop geld. Door innovatieve functies zijn apparaten in de laatste jaren veel energiezuiger geworden. Waardoor het kan lonen om oude apparatuur te vervangen door een duurzaam alternatief.

Zorg voor goede isolatie!

Ook het isoleren van de woning heeft een positief effect op het energielabel en hoe duurzaam jouw woning is. Bovendien leef je een stuk comfortabeler. Kies bijvoorbeeld voor dubbelglas, isoleer het dak of kijk naar mogelijkheden om de vloer te isoleren.

Plaats zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om uw woning van stroom te voorzien en uw energierekening te verlagen. Hoewel de aanschafkosten hoog zijn, kunnen zonnepanelen op de lange termijn veel geld schelen. Bovendien is het goed voor het milieu en verhoogt het de waarde van je woning. Kortom een win-win-win situatie!

Overspaern staat voor u klaar

Bekijk deze buurten!

Vrijblijvend gesprek voor aankopen huis?