Overspaern Makelaardij
Overspaern Makelaardij

De presentatie van jouw woning is van groot belang!

De presentatie van jouw woning is van groot belang!

De presentatie van jouw woning is van groot belang voor de verkoop. De woningmarkt lijkt iets af te koelen. Vandaar dat een perfecte presentatie van jouw woning enorm belangrijk is. In dit blog geven wij verschillende tips, waardoor jouw woning opvalt!

Professionele foto’s!

Mooie foto’s van de woning zijn het belangrijkste voor een goede presentatie. Je kunt deze foto’s zien als de eerste bezichtiging van de koper, enorm belangrijk dus! Vervolgens kijkt de potentiële koper naar plattegronden, video’s en eventueel zelfs 360 graden foto’s. Zodra alles als positief wordt ervaren kan er een bezichtigingsaanvraag uit voortkomen.

Laat 360 graden foto’s maken!

In het verlengde van de vorige tip gaan we hier dieper in op de 360 graden foto’s. Dit wordt ook wel gezien als een virtuele bezichtiging door je woning. De potentiële koper kan gemakkelijk via een desktop, smartphone of tablet de ruimtes van je woning bekijken. Voor het maken van deze foto’s worden speciale camera’s gebruikt. Deze wordt in het midden van elke ruimte geplaatst en legt vervolgens 360 graden foto’s vast. Zo krijgt de potentiële koper het gevoel alsof hij/zij er echt rondloopt.

Voeg interactieve plattegronden toe!

Op Funda kun je floorplanner plattegronden plaatsen van de woning. Deze plattegronden kun je online zowel 2D als 3D bekijken. Bovendien kunnen de potentiële kopers meubels plaatsen en verplaatsen. Dit geeft een goed beeld van de mogelijkheden. Funda ziet deze plattegronden als een extra presentatie product, waardoor het een positieve invloed heeft op de ranking op Funda.

Overspaern staat voor u klaar

Bekijk deze buurten!

Vrijblijvend gesprek voor aankopen huis?