Overspaern Makelaardij
Overspaern Makelaardij

4 verkooptips voor woningeigenaren!

4 verkooptips voor woningeigenaren!

Iedere woningeigenaar die besluit zijn/haar huis te verkopen, wil er graag het maximale uithalen. Toch zit er vaak ook een tijdsdruk achter omdat je al een nieuw huis op het oog hebt. Vandaar dat wij 4 tips geven waarmee je huis binnen no-time is verkocht!

Tip 1: Kies een gunstige tijd voor bezichtigingen!

Het is verstandig om de bezichtigingen op een zonnige dag en op een rustig tijdstip in te plannen. Het licht van de zon maakt de woning aantrekkelijker en een rustige omgeving beïnvloed de koopbeslissing op een positieve manier.

Tip 2: Maak de voortuin aantrekkelijk!

Een eerste indruk maak je maar één keer en veel mensen onthouden het eerste en het laatste wat ze zien. Vandaar dat het belangrijk is om de voortuin op te knappen. Voeg bijvoorbeeld wat kleur toe in de vorm van mooie bloemen en planten. Op deze manier oogt het vooraanzicht van de woning aantrekkelijker.

Tip 3: Voeg een spiegel toe aan de woonkamer!

Dit is een eenvoudige manier om de woning groter te laten lijken. Het is direct uitvoerbaar, maar zorg wel dat de spiegel in het interieur past.

Tip 4: Wees online aanwezig!

Veel mensen die een woning zoeken doen dit online. Vandaar dat het van groot belang is om online overal aanwezig te zijn. Hierbij zijn woningfoto’s essentieel, maar je kunt ook een virtuele tour door je woning laten maken. Door dit onderscheidende aspect val je op en wordt je woning in veel gevallen eerder verkocht.

Overspaern staat voor u klaar

Bekijk deze buurten!

Vrijblijvend gesprek voor aankopen huis?