Overspaern Makelaardij
Overspaern Makelaardij

4 tips om kosten te besparen tijdens een verhuizing!

4 tips om kosten te besparen tijdens een verhuizing!

Naast de stress die verhuizen met zich meebrengt, is het al snel een dure activiteit. Begin daarom op tijd met plannen en vraag eventueel vrienden en familie om hulp. Benieuwd naar meer tips om te besparen tijdens je verhuizing? Lees dan dit blog!

Vraag familie en vrienden om hulp!

Het inschakelen van een professioneel verhuisteam is een flinke uitgave. Daarom kiezen veel mensen ervoor om de verhuizing zelf te regelen. Toch is het belangrijk om genoeg mensen te vragen om hulp. Je kunt het namelijk niet alleen. Houd er hierbij rekening mee dat er niet alleen spullen getild moeten worden, maar dat apparaten en meubels ook gedemonteerd worden. Vraag daarom sterke mensen met verstand van zaken. Op deze manier bespaar je kosten en heb je de verhuizing binnen no-time geregeld.

Huur een bus!

Tijdens een verhuizing transporteer je veel spullen. Hierdoor kost het veel tijd om alles te verhuizen met een personenauto. Bovendien is er een grote kans dat de auto beschadigt en dit kan veel geld kosten. Daarom is het verstandig om een busje te huren. Dit scheelt veel tijd, aangezien je niet vaak heen en weer hoeft te rijden en je bent geen geld kwijt aan eventuele beschadigingen aan de auto.

Plan de verhuizing op tijd!

Door je verhuizing vroeg te plannen, heb je meer tijd om vrienden en familie te verzamelen die jou kunnen helpen bij de verhuizing. Op deze manier hoef je geen verhuisteam in te schakelen. Daarnaast kun je op je gemak de beste deals vinden voor verhuisdozen, een bus en andere benodigdheden. Zo bespaar je stress & geld.

Verkoop spullen die niet meegaan naar het nieuwe huis!

Tijdens een verhuizing kom je veel spullen tegen die je niet meeneemt naar de nieuwe woning. Vaak gooien mensen deze spullen uit gemakzucht weg, terwijl deze nog in goede staat zijn.

Overspaern staat voor u klaar

Bekijk deze buurten!

Vrijblijvend gesprek voor aankopen huis?