<

Burgemeester Rambonnetlaan 38

€ 250.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud

IJmuiden

Burgemeester Rambonnetlaan 38

€ 250.000,- k.k.

Bouwjaar
1949

Woonoppervlakte
73 m2

Type
Hoekwoning

Kamers
4

Slaapkamers
3

Badkamers
1

Bouwjaar
1949

Woonoppervlakte
73 m2

Type
Hoekwoning

Kamers
4

Slaapkamers
3

Badkamers
1

IJmuiden – Burgemeester Rambonnetlaan 38

MAAK JIJ VAN DEZE WONING JOUW DROOMHUIS?

Deze fijne gezinswoning heeft tal van uitbouw mogelijkheden en is gelegen aan een fijne, brede laan. De woning is op een hoek gelegen en heeft hierdoor op de parterre een extra zijraam, zodat de woonkamer heerlijk licht is. Door de diepe, zonnige achtertuin (zuid) is er een mogelijkheid tot het uitbouwen van de woonkamer. Op de 1e etage zijn 3 slaapkamers aanwezig en via een vaste trap kun je de royale zolderberging bereiken met de mogelijkheid tot het plaatsen van dakkapel(len). Aan de achterzijde is dit vergunningsvrij. Voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde is een vergunning noodzakelijk. Er is vrij parkeren voor de deur.

Al met al een fijn huis dat wat liefde en aandacht nodig heeft. Wij leiden je graag rond om alle mogelijkheden te bespreken!

De Burgemeester Rambonnetlaan is een heerlijk rustige laan en op uitstekende locatie gelegen en aan de rand van het centrum van IJmuiden! Restaurants, diverse winkels, supermarkten en horeca liggen op korte afstand.Ook het strand en de duinen zijn goed te bereiken. Daarnaast is de woning gunstig gelegen ten opzichte van onder andere Amsterdam, Haarlem en de rest van de Randstad. Het strand, de zee, de duinen en natuurpark “Heerenduinen” zijn op fietsafstand bereikbaar, hoe fijn is dat?

Parterre: entree, hal, eenvoudig toilet met fonteintje, trapkast. De lichte woonkamer (ca. 5.71×3.77m) is voorzien van 2 vaste kasten en een extra zijraam. De ruime dichte keuken (ca.2.56×2.57m) is eenvoudig uitgevoerd en kan desgewenst open gemaakt worden, waardoor er een tal van inrichtingsmogelijkheden kunnen worden gerealiseerd. Overkapping (ca. 3×2.56) naar aangebouwde stenen schuur (2.56×2.01m). De heerlijk zonnige achtertuin (ca. 7.60×10.04m) is op het zuiden gelegen en heeft veel privacy. In de tuin is de 2e berging (ca. 2.07×1.30m) aanwezig.

1e etage: overloop. Aan de achterzijde van de woning is de royale ouderslaapkamer (ca. 3.76×3.58m) gelegen en de 2e slaapkamer (ca. 3.58×2.45m). Aan de voorzijde van de woning is de 3e slaapkamer (ca. 3.76×2.09m) gelegen en de eenvoudig uitgevoerde badkamer voorzien van een vaste wastafel, 2e toilet en douche. Deze etage is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Via een vaste trap bereik je de 2e etage waar een grote bergzolder (ca. 6.39×4.85m) aanwezig is.

– Fijn gezinshuis, behoeft modernisering.
– Heerlijk zonnige achtertuin op het zuiden met achterom.
– Diverse uitbreidingsmogelijkheden
– Op uitstekende locatie gelegen aan de rand van het centrum
– Nabij diverse uitvalswegen gelegen.
– Het strand, zee, duinen en natuurpark “Heerenduinen” zijn op fietsafstand bereikbaar.

Meest verkopende makelaar
van Haarlem en omgeving in !

Plattegronden

Virtuele tour

Woning video

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek voor aankopen huis?