Overspaern Makelaardij
Overspaern Makelaardij
<

Simonszand 61

€ 500.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud

Hoofddorp

Simonszand 61

€ 500.000,- k.k.

Bouwjaar
2001

Woonoppervlakte
95 m2

Type
Hoekwoning

Kamers
4

Slaapkamers
3

Badkamers
1

Bouwjaar
2001

Woonoppervlakte
95 m2

Type
Hoekwoning

Kamers
4

Slaapkamers
3

Badkamers
1

Hoofddorp – Simonszand 61

HEERLIJK LICHTE HOEKWONING OP MAAR LIEFST 283M2 EIGEN GROND.

Op zoek naar een woning met een fantastische tuin en waar je je auto(‘s) op eigen terrein kunt parkeren?
Kom dan zeker naar deze fijne gezinswoning kijken. Aan de voorzijde heeft de woning een extra brede (ca. 9.47m) voortuin, een brede zijtuin en aan de achterzijde een riante achtertuin (ca. 13.15×9.47m). Deze woning heeft veel mogelijkheden om het woonoppervlak te vergroten. Aan de achterzijde op de parterre kan de woning eventueel uitgebouwd worden en ook de zolderetage kan worden vergroot door een dakkapel. Een heerlijke lichte gezinswoning die wacht op nieuwe bewoners.

Floriande is één van de meest geliefde woonwijken van Hoofddorp. Op loopafstand ligt het winkelcentrum “Floriande”, maar ook het Haarlemmermeerse Bos, de prachtige Toolenburgerplas en diverse scholen (waaronder ook een internationale school) en kinderdagverblijven zijn allemaal in de directe omgeving gelegen. De busverbinding R-Net ligt op loopafstand. De uitvalswegen richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Schiphol zijn in de nabijheid gelegen.

Parterre: entree, hal met meterkast en toilet met fonteintje. De ruime woonkamer is tuingericht en door de grote raampartij en de zijramen heerlijk licht. Vanuit de woonkamer kun je de fantastisch, extra brede achtertuin bereiken. Hier kunt je echt op elk moment van de dag van het zonnetje en de groene omgeving genieten. Aan de voorzijde van de woning is de grote keuken aanwezig, welke in hoekopstelling is geplaatst. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Verder is er op deze woonlaag nog een grote trapkast.

1e etage: overloop met kast met opstelplaats voor de c.v. ketel. Aan de voorzijde van de woning is een grote slaapkamer aanwezig en de nette badkamer voorzien van een ligbad, toilet en een wastafelmeubel. Aan de achterzijde van de woning ligt de ouderslaapkamer en de 3e slaapkamer. Verder is via een vlizotrap de ruime zolderberging aanwezig. Mogelijkheid voor een dakkapel, waardoor er extra woonoppervlak kan worden gerealiseerd.

Goed om te onthouden:
– Heerlijk lichte hoekwoning met extra zijramen
– Uitbouw mogelijkheden woonkamer
– Fantastische extra brede en zonnige tuin
– Mogelijkheid voor parkeren op eigen terrein
– Fijne groene woonomgeving.
– Nabij scholen, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen

Meest verkopende makelaar
van Haarlem en omgeving in !

Plattegronden

Virtuele tour

Woning video

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek voor aankopen huis?