<

Uranusstraat 20

€ 550.000,- k.k.

Te koop

Te koop

Haarlem

Uranusstraat 20

€ 550.000,- k.k.

Bouwjaar
1936

Woonoppervlakte
104 m2

Type
Tussenwoning

Kamers
5

Slaapkamers
3

Badkamers
1

Bouwjaar
1936

Woonoppervlakte
104 m2

Type
Tussenwoning

Kamers
5

Slaapkamers
3

Badkamers
1

Haarlem – Uranusstraat 20

EEN DERTIGER JAREN WONING MET ALLE ORIGINELE AUTHENTIEKE DETAILS!

Deze ruime gezinswoning heeft het nog allemaal. De prachtige authentieke tegels in de vestibule, gang en het trapportaal. De originele glas in lood ramen zijn, indien verwijderd, nog op zolder aanwezig zoals: de suitedeuren en de vestibule deuren. Ook de originele tegels in de keuken, het toilet en de badkamer zijn nog aanwezig. De woning kan op de parterre aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd worden en op de zolderetage worden voorzien van 2 dakkapellen, waardoor er 2 ruime kamers kunnen worden gerealiseerd en het woonoppervlak aanmerkelijk kan worden vergroot. Verder is de solide bouw een kenmerk van de 30er jaren woningen. Dit huis heeft dus alles in zich om na renovatie het pareltje van de straat te worden. Aan de voorzijde is een voortuin en aan de achterzijde een zonnige, diepe achtertuin met vrijstaande schuur en achterom.

Een huis dat alles heeft om weer in oude glorie terug gebracht te worden, maar dan wel met je persoonlijke smaak en hedendaagse luxe.

De “Planetenbuurt” is één van de meest geliefde wijken om te wonen en kinderen op te laten groeien. De wijk is zeer centraal gelegen. Lopend of met de fiets kun je het NS centraal station bereiken en de gezellige binnenstad van Haarlem. De stadskweektuin met natuurspeeltuin, het mooie Zaanenbos en het Noorder Sportpark zijn op loopafstand bereikbaar net als de winkelstraat van Haarlem Noord, de Generaal Cronjéstraat. Het gezellige strand van Bloemendaal en Zandvoort zijn op fietsafstand bereikbaar. Diverse uitvalswegen zijn in de directe omgeving gelegen.

Parterre: Al direct bij binnenkomst zie je de prachtige authentieke granito-vloer en originele wandtegels. De originele vestibule deuren zijn nog aanwezig. Gang, toilet met fonteintje. Ook hier zijn de originele wandtegels nog aanwezig. De royale kamer en suite (ca. 7.96×3.25m) is voorzien van een fraaie 30er jaren erker met glas in lood bovenlichten en marmeren schouwen. De glas in lood suitedeuren zijn nog aanwezig en kunnen bij het realiseren van een uitbouw aan de achterzijde worden verplaatst, zodat de verhouding voor- en achterkamer beter uit komt. Via openslaande deuren kun je de zonnige achtertuin bereiken. Deze is voorzien van een achterom en vrijstaand houten schuur. De eenvoudige dichte keuken (ca. 2.98×1.77m) is voorzien van originele wandtegels.

1e etage: overloop. Aan de voorzijde is een kleinere- (ca. 2.22×1.77m) en een royale slaapkamer (ca. 3.86×3.25m) aanwezig. Door middel van schuifdeuren is de grote slaapkamer gescheiden van de ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning (ca. 4.02×3.25m). Deze is voorzien van openslaande deuren naar het balkon. Beide kamers zijn voorzien van een vaste kast. De badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een ligbad, vaste wastafel en een bergkast. Ook in deze ruimte zijn de originele tegels nog aanwezig.

2e etage: Deze etage is bereikbaar via een vaste trap. Deze etage is momenteel één grote ruimte (ca. 6.69×5.12m) met een kleine dakkapel aan de voorzijde en een dakraam aan de achterzijde. Door het plaatsen van een grotere dakkapel aan de voorzijde en een grote dakkapel aan de achterzijde van de woning kunnen hier 2 prima slaapkamers worden gerealiseerd.

– Ruime gezinswoning met veel potentie.
– Door het maken van een uitbouw en dakkapellen kan het woonoppervlak aanmerkelijk worden vergroot.
– Alle authentieke details zijn nog aanwezig.
– Zonnige, diepe achtertuin met schuur en achterom
– Kan volledig naar eigen smaak worden gerenoveerd.
– Op loopafstand van nabijgelegen winkelstraat
– Fietsafstand van het gezellige centrum van Haarlem, het strand en de duinen.
– Uitvalswegen in de directe omgeving gelegen, net als het NS centraal station.

Meest verkopende makelaar
van Haarlem en omgeving in !

Woning video

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek voor aankopen huis?