<

Schneevoogtstraat 15RD

€ 350.000,- k.k.

Te koop

Te koop

Haarlem

Schneevoogtstraat 15RD

€ 350.000,- k.k.

Bouwjaar
Tot 1906

Woonoppervlakte
108 m2

Type
Bovenwoning

Kamers
6

Slaapkamers
4

Badkamers
1

Bouwjaar
Tot 1906

Woonoppervlakte
108 m2

Type
Bovenwoning

Kamers
6

Slaapkamers
4

Badkamers
1

Haarlem – Schneevoogtstraat 15RD

ROYALE BOVENWONING MET VIER SLAAPKAMERS EN BALKON!

Deze bovenwoning ligt op een geweldige locatie, op loopafstand van de Haarlemse binnenstad. De woonkamer is gestuct en voorzien van laminaat vloer. Tevens heeft de kamer een originele schouw en glas-in-lood ramen. De woonkamer kan vergroot worden door de achtergelegen slaapkamer bij de woonkamer te betrekken. Ook de keuken is vernieuwd en is voorzien van 5 pits kookplaat en vaatwasser. De eerste etage telt drie ruime slaapkamers, een badkamer en er is luik naar een zeer royale vliering. Handig als extra bergruimte!

De Schneevoogtstraat ligt in het Rozenprieel, een gezellige woonwijk vlakbij de binnenstad. Het ideale aan deze locatie is dat je vanaf hier zo de stad uit bent en binnen een paar minuten de uitvalswegen bereikt hebt. Openbaar vervoer is op loopafstand en parkeren gaat middels een parkeervergunning. De supermarkt is ook op loopafstand, evenals cafés en restaurants. Zie jij jezelf hier al wonen? Bel ons voor een bezichtiging!

Indeling:
Parterre
Hal met meterkast. Trap naar..

Eerste etage
Ruime overloop met vaste kast en separaat toilet. Ruime, lichte woonkamer aan voorzijde met glas in lood. Twee slaapkamers (1,90 m x 2,45 m en 3,49 m x 4,33 m), tevens mogelijkheid deze bij woonkamer te trekken. Keuken aan achterzijde, voorzien van 5 pits fornuis en vaatwasser. Aan de achterzijde een balkon over de gehele breedte van de woning. Via overloop trap naar..

Tweede etage
Ruime overloop met CV ketel (Intergas, 2016). Slaapkamer voorzijde over hele breedte van woning (5,19 m x 2,27 m), slaapkamer in het midden (2,85 m x 5,20 m) en slaapkamer aan achterzijde over hele breedte van woning (4,68 m x 2,71 m), met vanuit slaapkamerraam zicht op de kerk op de Grote Markt! Badkamer voorzien van douche en toilet. Vanuit overloop luik vanwaar toegang tot een royale vliering.

Bijzonderheden:
– Zeer royale bovenwoning op fantastische locatie
– Volgens opgave gemeente fundering op staal
– Op loopafstand van centrum
– Parkeren middels vergunning (geen wachtlijst)
– Zeer nabij openbaar vervoer en uitvalswegen
– VvE slapend, wel ingeschreven bij KvK

Meest verkopende makelaar
van Haarlem en omgeving in !

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek voor aankopen huis?