Haarlem – Prins Bernhardlaan 177

Portiekflat · Verkocht onder voorbehoud
€ 335.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Haarlem – Prins Bernhardlaan 177

BESTE UITZICHT VAN HAARLEM!

Dit driekamer appartement ligt op de HOEK op de vijfde woonlaag (vierde etage!) van een verzorgd complex. Meteen wanneer je de woonkamer binnenkomt wordt je blik getrokken naar het GEWELDIGE uitzicht over Haarlem. Haast alle iconische gebouwen, waaronder de Koepel, de Grote of St. Bavokerk en de Kathedrale basiliek Sint Bavo zijn vanuit de woonkamer én slaapkamers te zien. Tussen de woon- en eetkamer in zit de keuken, voorzien van diverse apparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich een RUIM BALKON vanwaar zicht is op de fraai aangelegde BINNENTUIN (alleen toegankelijk voor bewoners van het complex!). Het appartement telt twee slaapkamers en heeft een ROYALE BADKAMER voorzien van douche, ligbad en wastafel. Er is een separaat toilet met fonteintje en een technische ruimte waar naast CV-ketel, ventilatiesysteem en aansluiting voor de wasmachine, VOLOP BERGRUIMTE is.

In 2013 is het complex Huis van Hendrik opgeleverd. Het complex ligt zeer centraal ten opzichte van openbaar vervoer (zowel bus als trein) en winkels voor dagelijkse boodschappen. Een auto is daardoor haast niet nodig, maar is die wel in het bezit dan kan er geparkeerd worden onder het complex, op een eigen plaats in de afgesloten parkeerkelder. Doordat de parkeerplaats letterlijk naast de deur naar de liften ligt, ben je zo in de eigen woning. Ideaal!

Indeling:
Parterre
Toegang tot parkeerkelder met eigen parkeerplaats. Eigen, afgesloten berging. Binnendoor kun je via de lift bij de woning komen.
Brievenbussen, bellentableau met intercom en camera. Toegang tot liftinstallatie en trappenhuis.

Vijfde woonlaag, vierde verdieping
Entree woning. Ruime hal. Zeer lichte woonkamer door hoekligging. Aan voorzijde woonkamer, vanwaar geweldig uitzicht over Haarlem. In het midden de keuken voorzien van 4-pits gasfornuis, koel/vriescombinatie, vaatwasser en afzuigkap. Aan de achterzijde eetkamer met toegang tot het balkon. Vanaf het balkon zicht op de prachtig aangelegde binnentuin, enkel toegankelijk voor bewoners. Badkamer voorzien van bad, separate douche, wastafel en ventilatie. Separaat toilet met fonteintje. Technische ruimte met CV-ketel (Intergas HR, 2013), ventilatiesysteem en aansluiting voor wasmachine. De woning heeft twee slaapkamers (ca. 2,24 m x 2,98 m en 4,95 m x 3,13 m), allebei met zicht over Haarlem.

Bijzonderheden:
– Goed onderhouden driekamer woning
– Vanuit woonkamer en slaapkamers zicht op de kerk op de Grote Markt en de Bavo!
– Geheel voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen
– Oók ideaal voor senioren: geen drempels!
– Station Haarlem Spaarnwoude op 12 minuten loopafstand
– Zeer goede verbinding met openbaar vervoer richting bijvoorbeeld Zandvoort
– Winkels voor dagelijkse boodschappen op loopafstand
– Zeer nabij uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag en Utrecht
– Eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder (dichtbij lift gelegen!)
– Via parkeerkelder binnendoor woning bereikbaar
– Vanaf balkon zicht op fraai aangelegde binnentuin

Plattegronden