Haarlem – Generaal De Wetstraat 10A- B- C

Tussenwoning · Te koop
€ 449.000,- k.k.

Haarlem – Generaal De Wetstraat 10A- B- C

OP ZEER CENTRALE LOCATIE GELEGEN BELEGGINGSPAND.

Op LOOPAFSTAND van het NS CENTRAAL STATION en het GEZELLIGE CENTRUM VAN HAARLEM ligt dit ruime pand. Momenteel is het pand OPGESPLITST in 3 APPARTEMENTEN. De BENEDENWONING heeft een EIGEN INGANG en de 2 APPARTEMENTEN op de 1e en 2e ETAGE hebben 1 INGANG. De VOOR- EN ACHTERGEVEL is GEREINIGD en OPNIEUW GEVOEGD. De DAKPANNEN zijn VERNIEUWD en het dak is VOORZIEN VAN DAKISOLATIE. Het pand is op de parterre en 2e etage voorzien van DUBBELE BEGLAZING.

Het benedenappartement is per begin augustus leeg gekomen en kan direct verhuurd of zelf bewoond worden.
Op de parterre is een benedenwoning gelegen met een eigen ingang. In deze woning is een tuingerichte woonkamer (ca. 5.19×3.19m), open keuken, een heerlijk zonnige achtertuin met een vrijstaande schuur, trapkast en 1 slaapkamer (ca. 4.16×3.19m) aan de voorzijde van de woning.

Via een eigen ingang kun je de bovenwoningen bereiken.
Op de 1e etage is een 2 kamer appartement bestaande uit een woonkamer (ca. 4.72×3.18m) en grote slaapkamer (ca. 4.65×3.18m), aparte bergkamer(ca. 2.08×1.98m), een dichte keuken en een badruimte voorzien van een douche en een toilet. Dit appartement komt per 1 november a.s. leeg.

Op de 2e etage is een 3 kamerappartement bestaande uit een woonkamer (ca. 4.30×2.83m), 2 slaapkamers (ca. 4.40×2.83m / 2.77×2.28m), een dichte keuken en een badruimte voorzien van een douche en een toilet. Bergvliering. Dit appartement is verhuurd.

Algemeen:
Royaal pand thans opgesplitst in 3 appartementen.
Achtertuin op het zuid-westen.
Op loopafstand van NS centraal station en het centrum van Haarlem.
Buitengevels gereinigd en gevoegd.
Dak pannen vervangen en geisoleerd dak.

Plattegronden