Te koop

Haarlem

Engelenburg 397

€ 245.000,- k.k.

Bouwjaar
Vanaf 1971 t/m 1980
Bouwjaar Woonopp.
69 m2
Bouwjaar Type
Portiekflat
Kamers
3
Bouwjaar Slaapkamers
2
Badkamers
1
Bouwjaar
Vanaf 1971 t/m 1980
Bouwjaar Woonopp.
69 m2
Bouwjaar Type
Portiekflat
Kamers
3
Bouwjaar Slaapkamers
2
Badkamers
1

Haarlem – Engelenburg 397

GEWELDIG APPARTEMENT MET BALKON OP WESTEN!

Dit leuke drie kamer appartement ligt op de vijfde etage van een verzorgd complex. De vijfde etage betekent goed uitzicht én genieten van de zon, want het balkon is gelegen op het westen. Onlangs is de gehele woning (met uitzondering van badkamer, toilet en berging) voorzien van een nette PVC vloer. Ook de keuken is vernieuwd, die is van eind 2019 en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woning telt twee slaapkamers, de grootste slaapkamer heeft een houten kozijn en geeft toegang tot het balkon, de tweede slaapkamer heeft een kunststof kozijn. Beide kozijnen zijn wel voorzien van dubbel glas. De badkamer heeft een douche, wastafel en radiator en er is een separaat toilet met fonteintje. De aansluiting voor de wasmachine bevindt zich in de inpandige berging. Voor de fietsen is er op de parterre nog een berging.

De Engelenburg ligt in het groene Molenwijk. Op loopafstand van de woning ligt een klein winkelcentrum met winkels voor dagelijkse boodschappen. Iets verder ligt het grotere overdekte winkelcentrum. Hiernaast bevindt zich het centrale busstation vanwaar elke bus in de regio vertrekt. De uitvalswegen zijn binnen enkele minuten te bereiken. Recreëren doe je bij de Molenplas, een groen gebied met restaurantje en een aangelegd strand. Hier is het heerlijk van de zon genieten of sporten.

Indeling
Begane grond
Openbare parkeerplaatsen. Afgesloten toegang tot eigen berging. Afgesloten toegang tot liftinstallatie en trappenhuis. Trap naar wandelpromenade.

Eerste etage
Wandelpromenade. Brievenbussen en bellentableau. Afgesloten toegang tot liftinstallatie en trappenhuis.

Vijfde etage
Meterkast naast voordeur. Toegang woning. Hal met ruimte voor kapstok. Toegang woonkamer. Ruime, lichte woonkamer met semi open keuken (eind 2019). Er ligt een PVC vloer (2020) en de wanden en het plafond zijn glad gestuct. Woonkamer heeft kunststof kozijnen en dubbel glas. Er zijn twee slaapkamers, de eerste geeft toegang tot het balkon welke is gelegen op het westen. Badkamer voorzien van douche, wastafel en radiator. Separaat toilet met fonteintje. Inpandige berging waar aansluiting voor wasmachine zit.

Bijzonderheden
– Driekamerwoning met balkon op het westen
– PVC vloer (2020) en nieuwe keuken (eind 2019)
– Weids uitzicht vanaf de vijfde etage
– Volledig voorzien van dubbel glas (grotendeels kunststof kozijnen)
– Eigen, afgesloten berging op de parterre
– Goed onderhouden, zo te betrekken
– Servicekosten ca. € 233,28 per maand, inclusief voorschot stookkosten, water, verzekering, dagelijks onderhoud en reservering voor toekomstig onderhoud

Plattegronden

Virtuele tour

Woning video