Haarlem – Einsteinstraat 2II

Portiekflat · Te koop
€ 199.000,- k.k.

Haarlem – Einsteinstraat 2II

ZEER CENTRAAL EN LEUK GELEGEN STARTERSWONING!

Dit leuk gelegen 3 KAMER HOEK APPARTEMENT is ZEER CENTRAAL centraal gelegen op de 3e verdieping van een KLEINSCHALIG APPARTEMENTENCOMPLEX. Het appartement is GERENOVEERD en verkeerd in GOEDE STAAT van onderhoud en KAN ZO BETROKKEN WORDEN! Vanuit de woonkamer heb je een LEUK UITZICHT OVER GROEN! Aan de achterzijde is een ZONNIG BALKON op het oosten, waar je heerlijk van het uitzicht en het zonnetje kunt genieten. Op de parterre is een eigen berging gelegen (ca. 3.07×2.44m).

Het kleinschalige appartementencomplex is in HAARLEM ZUID-WEST gelegen en ligt zeer centraal. Het STATION HEEMSTEDE-AERDENHOUT in de DIRECTE NABIJHEID net als de DIVERSE UITVALSWEGEN. Op FIETSAFSTAND ligt het historisch CENTRUM VAN HAARLEM maar ook het Zandvoortse STRAND EN DUINEN.

Parterre: entree, hal met trappenhuis en toegang tot de bergingen.

3e etage: entree, ruime hal met meterkast, laminaatvloer en gestuukte wanden. Modern toilet met fonteintje. De woonkamer (ca. 4.46×3.85m) is door de hoekligging en zijraam extra licht. Deze is voorzien van een laminaatvloer en gestuukte wanden en heeft een leuk uitzicht over groen. Aan de achterzijde is de ruime slaapkamer (ca. 3.90×2.64m) gelegen voorzien van laminaatvloer en gestuukte wanden en toegang tot de moderne badkamer met douche en vaste wastafel. Aan de voorzijde is de 2e slaap/werkkamer (ca. 2.87×1.89m) gelegen. De dichte keuken (ca. 2.78×1.89m) is aan de achterzijde van het pand gelegen en is voorzien van enige inbouwapparatuur en hier is ook de opstelplaats voor de Intergas c.v. ketel. Vanuit de keuken kun je het zonnige balkon (ca. 5.87×0.92m) bereiken. Op het balkon is een vaste kast.

Bijzonderheden:
Leuk startersappartement met uitzicht op groen.
Zeer centraal gelegen nabij uitvalswegen en NS station.
In Haarlem Zuid-West gelegen en op fietsafstand van het centrum van Haarlem.
Voorzien van gestuukte wanden en lichte laminaatvloer.
Voorzien van dubbele beglazing.
Afgesloten gemeenschappelijke tuin.
Aanvaarding in overleg leeg.
INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR DE STARTERSLENING.

Plattegronden

Woning video

Virtuele tour