<

Brouwersplein 26rood

€ 350.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud

Haarlem

Brouwersplein 26rood

€ 350.000,- k.k.

Bouwjaar
1910

Woonoppervlakte
110 m2

Type
Bovenwoning

Kamers
5

Slaapkamers
4

Badkamers

Bouwjaar
1910

Woonoppervlakte
110 m2

Type
Bovenwoning

Kamers
5

Slaapkamers
4

Badkamers

Haarlem – Brouwersplein 26rood

RUIME BOVENWONING AAN HET PLEIN MET VRIJ ZICHT!

Deze bovenwoning ligt op een superleuke plek in de gezellige Leidsebuurt: precies in het midden van een huizenblok met daardoor vrij zicht over het Brouwersplein. De woonkamer heeft een hoog plafond (3.07 m!) en ook de lichtinval van beide zijden geeft een extra ruimtelijk effect. Via openslaande deuren is er aan de achterzijde toegang tot het balkon, gelegen op het westen. Vanaf de middag zet u hier heerlijk de deuren open om het zonnetje binnen te laten. De keuken is afgesloten maar kan desgewenst bij de woonkamer betrokken worden. De woonkamer kan ook vergroot worden door de naastgelegen zijkamer erbij te trekken. De tweede etage telt drie zeer ruime slaapkamers. Omdat een deel van het dak plat is, bestaat ook de mogelijkheid een dakterras (vergunningplichtig) te creëren. Kortom: een ruime bovenwoning op een ideale plek met volop mogelijkheden!

Het Brouwersplein ligt middenin de Leidsebuurt. Hier is het heerlijk rustig wonen. Wilt u wel de drukte van de binnenstad opzoeken? Op nog geen tien minuten wandelen vindt u een bioscoop, cafés en restaurants. Parkeren gaat in deze buurt middels een vergunning die direct digitaal is aan te vragen (geen wachtlijsten). Vanaf deze plek is het slechts een paar minuten rijden tot de randweg en via deze weg zijn uitvalswegen richting Amsterdam, Utrecht en Den Haag zo bereikt. Wie liever de natuur opzoekt wandelt via het Houtmanpad (7 minuten) richting Elswout. De duinen en het strand van Bloemendaal en Zandvoort is op fietsafstand gelegen.

Indeling
Parterre
Parkeren middels vergunning. Entree woning. Meterkast in hal. Trap naar..

Eerste verdieping
Ruime overloop. Toegang woonkamer. Zeer ruime woonkamer met lichtinval van beide zijden. Aan voorkant zicht op het Brouwersplein. Aan achterzijde toegang tot een balkon, gelegen op het westen. Woonkamer is voorzien van vaste kasten en originele schouw. Afgesloten keuken voorzien van 4 pits kookplaat en koelkast. Toilet. Naast woonkamer nog een zijkamer, deze kan eventueel bij de woonkamer betrokken worden of dienst doen als werkkamer. Trap naar..

Tweede verdieping
Zeer ruime overloop met lichtkoepel voor extra lichtinval. Aan achterzijde twee slaapkamers (3,01 m x 5.02 m en 2,98 m x 4,11 m), een voorzien van vaste kasten en de ander voorzien van douchecel en wastafel. Aan voorzijde ruime slaapkamer over hele breedte van woning met een aparte bergruimte. Vanuit deze slaapkamer o.a. zicht op de kerk op de Grote Markt en op de Bavo aan de Leidsevaart.

Bijzonderheden
– Royale bovenwoning (110 m2!) met hoge plafonds
– Drie zeer ruime slaapkamers, extra werkkamer en voldoende bergruimte
– Balkon aan de woonkamer, gelegen op het westen
– Pleintje (en dus vrij zicht!) voor de deur
– Voldoende parkeergelegenheden (middels vergunning € 101,– per jaar)
– Op loopafstand van supermarkt en binnenstad
– Op fietsafstand van duinen en strand
– Uitvalswegen nabij gelegen
– Mogelijkheid om woonkamer uit te breiden
– Mogelijk tot creëren van dakterras
– Slapende VVE, geen servicekosten
– Notariskeus verkoper (Wijts & Ten Brink)
– Niet bewoond clausule van toepassing

Meest verkopende makelaar
van Haarlem en omgeving in 2020!

Plattegronden

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek voor aankopen huis?