Haarlem – Brouwerskade 45rood

Bovenwoning · Verkocht onder voorbehoud
€ 450.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Haarlem – Brouwerskade 45rood

LICHTE BOVENWONING NABIJ CENTRUM EN VAARWATER VOOR DE DEUR!

Als locatie het allerbelangrijkst is bij de zoektocht naar een nieuwe woning, zit u hier goed: deze bovenwoning ligt op loopafstand van de Haarlemse binnenstad aan de ene kant, aan de andere kant loopt u zo richting groen en natuur. Vaarwater voor de deur: wat wilt u nog meer? Een royale, lichte woonkamer met grote raampartijen bijvoorbeeld? Ook die is aanwezig! Aan de achterzijde bevindt zich de keuken, deze is bij de woonkamer getrokken wat de kamer nog ruimtelijker en lichter maakt. Via openslaande deuren bereikt u het terras. De tweede etage telt twee slaapkamers. Er is een mogelijkheid tot het creëren van een derde. Voor de wasmachine, droger en CV-ketel is een aparte ruimte, hier is ook volop bergruimte. Zonliefhebber? Het aanleggen van een dakterras (vergunningplichtig) is mogelijk.

De Brouwerskade ligt perfect. Een auto is haast niet nodig: alles ligt op loopafstand. Winkels voor dagelijkse boodschappen, de bioscoop, haltes voor openbaar vervoer, wandelpad richting duingebied: u kunt vanaf hier alle kanten op. Verkopers hebben de woning met zorg én oog voor detail verbouwd. Het is slechts een kwestie van uw spullen uitpakken en genieten van de rust en ruimte die deze bovenwoning biedt.

Indeling:
Parterre
Entree woning. Meterkast. Trap naar..

Eerste etage
Overloop. Toilet met fonteintje. Handige bergkast. Toegang woonkamer. Royale woonkamer, voorzien van lamelparket (Merbau), aan de voor- en achterzijde over de hele breedte van de woning. Keuken is gelegen aan de achterzijde. Via achterzijde toegang tot terras via openslaande deuren. Aan voorzijde grote raampartijen waardoor de kamer heerlijk licht is. Trap naar..

Tweede etage
Ruime overloop, extra licht door dakraam. Zeer royale slaapkamer aan de voorzijde, gelegen over de hele breedte van de woning. Eikenvloer. Slaapkamer (5,50 m x 3,75 m) is voorzien van airco (2017) en een groot raam wat open kan (handig voor verhuizen). De wasruimte is in het midden gelegen, naast aansluitingen voor wasmachine en droger, hangt hier de CV-ketel (2005) en is er extra bergruimte. Slaapkamer aan achterzijde (3,25 m x 3,41 m) voorzien van dakraam. Badkamer (vernieuwd in 2011) is voorzien van douche (mogelijkheid tot plaatsen van douchedeur), wastafel en zwevend toilet. Deze ruimte heeft tevens vloerverwarming.

Bijzonderheden:
– Fantastisch onderhouden bovenwoning op centrale locatie
– Elektra vernieuwd in 2005 (acht groepen)
– Waterleidingen en gasleidingen vernieuwd in 2005
– Pannendak vernieuwd in 2005
– Vloer-, muur en deels dakisolatie
– In 2010 voorgevel gereinigd, geïmpregneerd en opnieuw gevoegd
– Schilderwerk buiten en grotendeels binnen in 2018 gedaan
– Alle ramen voorzijde vernieuwd in 2010
– Gelegen aan vaarwater!
– Op loopafstand van het gezellige Haarlemse centrum
– Op paar minuten loopafstand van Houtmanpad, vanwaar u zo richting bijvoorbeeld Elswout loopt
– Op fietsafstand van duinen en strand van Bloemendaal en Zandvoort
– Twee slaapkamers, mogelijkheid tot creëren van derde slaapkamer
– Creëren dakterras mogelijk
– Slapende VvE, wel ingeschreven bij KvK

Plattegronden