Te koop

Haarlem

Bloemveldlaan 35

€ 450.000,- k.k.

Bouwjaar
1936
Bouwjaar Woonopp.
99 m2
Bouwjaar Type
Tussenwoning
Kamers
5
Bouwjaar Slaapkamers
4
Badkamers
1
Bouwjaar
1936
Bouwjaar Woonopp.
99 m2
Bouwjaar Type
Tussenwoning
Kamers
5
Bouwjaar Slaapkamers
4
Badkamers
1

Haarlem – Bloemveldlaan 35

RUST, NATUUR EN RUIMTE!

In het geliefde Ramplaankwartier ligt deze fijne gezinswoning. De buurt is bijzonder kindvriendelijk en ruim van opzet. Scholen en een speeltuintje zijn om de hoek, net als weilanden. Het prachtige landgoed Elswoud met het fraai aangelegde park is een aanrader om heerlijk te wandelen en daarna een hapje te eten. Winkels en de diverse uitvalswegen zijn in de directe nabijheid van de woning gelegen. Het gezellige centrum van Haarlem met haar vele winkels, musea en prachtige monumentale gebouwen is lopend te bereiken. Het centraal station NS, maar ook het strand en de duinen zijn op fietsafstand bereikbaar.

Deze fijne gezinswoning heeft tal van mogelijkheden, maar behoeft wel aandacht. De woning heeft diverse uitbouw en opbouwmogelijkheden (vergunningsplichtig). Je kunt het dus helemaal naar eigen smaak verbouwen en kunnen er veel extra meters gerealiseerd worden door uit- of op te bouwen. Aan de achterzijde is een aangrenzende tuin (ca. 30x5m) dat door de huidige eigenaar werd gehuurd, maar door de nieuwe eigenaren kan worden gekocht of gehuurd van de gemeente Haarlem. Informatie over de koop-/huurprijs is bij verkopend makelaar bekend.

Parterre: entree, hal met meterkast, trapkast, eenvoudig toilet met fonteintje. De lichte woonkamer heeft grote raampartijen en is dus extra licht. Vanuit de woonkamer kun je de zonnige, op het westen gelegen achtertuin bereiken.
De tuin is tevens via een achterom te bereiken en is voorzien van een vrijstaande schuur. Direct grenzend aan de tuin is een stuk grond (ca. 30x5m) dat van de gemeente Haarlem gekocht of gehuurd kan worden. De dichte keuken is eenvoudig uitgevoerd en kan desgewenst ook open gemaakt worden. Ook vanuit de keuken kun je de achtertuin bereiken.

1e etage: overloop met vaste kast. Aan de achterzijde van de woning zijn 2 slaapkamers aanwezig (ca. 3.36×3.61m met een vaste kast en 1.80×2.56m). Beide kamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Aan de voorzijde is de 3e slaapkamer gelegen (ca. 4×3.70m) met een vaste kast. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd en voorzien van een douche en een vaste wastafel.

2e etage: ruime overloop met vaste kast, 4e kamer voorzien van 2 dakramen.

Algemeen:

Fijne, lichte gezinswoning met zonnige achtertuin.
Mogelijkheid tot aankoop of huur van de achter de woning gelegen stuk extra tuin.
Moet gemoderniseerd worden.
Diverse opbouw- en uitbouw mogelijkheden.
Fijne groene buurt gelegen.
Op loopafstand van het gezellige centrum van Haarlem.
Op fietsafstand van het NS centraal station, het strand en de duinen.
Notaris verkoper

Plattegronden

Virtuele tour

Woning video