<

Bantamstraat 17

€ 450.000,- k.k.

Te koop

Te koop

Haarlem

Bantamstraat 17

€ 450.000,- k.k.

Bouwjaar
1920

Woonoppervlakte
107 m2

Type
Tussenwoning

Kamers
6

Slaapkamers
4

Badkamers
1

Bouwjaar
1920

Woonoppervlakte
107 m2

Type
Tussenwoning

Kamers
6

Slaapkamers
4

Badkamers
1

Haarlem – Bantamstraat 17

IN DE GELIEFDE INDISCHE BUURT GELEGEN

In de gezellige, kindvriendelijke “Indischebuurt” is deze fijne gezinswoning gelegen. In 2006 is de woning voorzien van een dakopbouw, zodat er op dit moment 4 grote slaapkamers zijn, voorheen 5 slaapkamers. De voorgevel van het pand is vernieuwd en voorzien van gevel-isolatie. Gas-, water- en elektra leidingen zijn vernieuwd. Aan de voorzijde van de woning is een voortuin en aan de achterzijde een tuin met grote houten schuur.

De Indischebuurt is niet voor niets zo’n gewilde woonomgeving. In de buurt zijn verschillende supermarkten, basisscholen en kinderopvang. Het gezellige centrum van Haarlem, winkelstraat “de Cronjé en het NS centraal station zijn op fietsafstand bereikbaar. Het prachtige recreatiegebied “Schoteroog” is in de directe nabijheid gelegen. Hier bevindt zich ook de “Mooie Nel”, waar je heerlijk langs het water kunt wandelen of sporten. Ook de uitvalswegen A9 en A22 zijn in de nabijheid gelegen. Kortom een fijne kindvriendelijke buurt, waar kleintjes nog op de stoep kunnen spelen.

Parterre: entree, hal met meterkast. De ruime woonkamer (ca. 7.26×4.50m) is voorzien van een trapkast, laminaatvloer en deels voorzien van glad gestucte wanden en deels voorzien van vliesbehang. Aan de voorzijde is de woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en de achterzijde voorzien van houten openslaande deuren met dubbele beglazing naar de tuin. In de uitbouw aan de achterzijde is de keuken geplaatst. Royaal toilet met aansluiting droger. Zonnige tuin op het noord-oosten met grote houten schuur.

1e etage: overloop, badkamer met ligbad en zwevend toilet. Op deze etage zijn momenteel 2 ruime slaapkamers (voorheen 3 kamers). De voorslaapkamer (voorheen 2 slaapkamers ca. 4.54×3.97/3.01m) is voorzien van een vaste wastafel. Ruime slaapkamer (ca. 3.26×2.88m) aan de achterzijde van de woning met aansluiting wasmachine.

2e etage: overloop met dakraam. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de woning is een royale slaapkamer aanwezig De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van 2 dakramen (ca, 3.53×4.46m). De slaapkamer aan de voorzijde (ca. 4.46×2.71m) is voorzien van grote ramen en is heerlijk licht.

Goed om te onthouden:
– Fijne ruime gezinswoning
– Voor- en zonnige achtertuin
– Voorzien van een dakopbouw
– Elektra, gas en waterleidingen zijn vernieuwd.
– Voorgevel van de woning is vervangen en voorzien van isolatie.
– Deels voorzien van gestucte wanden.
– In gewilde woonwijk gelegen
– Zeer centraal gelegen.

Meest verkopende makelaar
van Haarlem en omgeving in !

Plattegronden

Woning video

Overspaern staat voor u klaar

Vrijblijvend gesprek voor aankopen huis?