Haarlem – A.L. Dyserinckstraat 13

Tussenwoning · Verkocht onder voorbehoud
€ 300.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Haarlem – A.L. Dyserinckstraat 13

Kluswoning!

Geheel naar eigen zin op te knappen gezinswoning!

Deze ruime gezinswoning (94m²) heeft een praktische indeling en is zeer gunstig gelegen nabij het gezellige ‘Winkelcentrum Amsterdamstraat’. De woning dient volledig gemoderniseerd te worden en geeft u de kans om op deze gewilde locatie in de Amsterdamse buurt uw ideale eengezinswoning te realiseren.

In de directe omgeving is het openbaar vervoer gelegen en zijn diverse uitvalswegen. Het bruisende stadscentrum, duinen en het strand zijn op fietsafstand gelegen. Nabij station Spaarnwoude, dus ideaal voor forensen naar Amsterdam.

Indeling
Parterre: entree, hal, toilet met fontein, woonkamer met trapkast en toegang tot de achtertuin met houten schuur en achterom (bij gedogen). Open keuken aan de voorzijde.

1e Verdieping: overloop, grote slaapkamer aan de voorzijde over de gehele breedte, badkamer met ligbad en wastafel, twee slaapkamers aan de achterzijde (mogelijkheid om hier een grote slaapkamer van te maken).

2e Verdieping: open zolderruimte met aan de achterzijde een dakraam, wasmachineaansluiting, cv-ketelinstallatie en mechanische ventilatie.

Vliering.

Bijzonderheden:
Gezinswoning (94m²) met tuin op gewilde locatie.
Geheel naar eigen zin op te knappen.
Op loopafstand gelegen van het ‘Winkelcentrum Amsterdamstraat’.
Notariskeuze verkoper, Notarishuis IJmond.
Ideale ligging ten opzichte van het centrum en uitvalswegen.
Woning dient gemoderniseerd te worden.

Bijzonderheden

  • Kluswoning