Cruquius – Oude Kruisweg 118

Vrijstaande woning · Te koop
€ 375.000,- k.k.

Cruquius – Oude Kruisweg 118

LANDELIJK EN VRIJ WONEN EN TOCH ALLE FACILITEITEN IN DE BUURT.

Deze VRIJSTAANDE WONING heeft een RIANTE VOOR- ZIJ- EN ACHTERTUIN (achtertuin ligt ZUID-WEST) zodat je de hele dag van de prachtig aangelegde tuin met veel privacy én het zonnetje kunt genieten. De woning heeft een PERCEELOPPERVLAKTE van 390m2 EIGEN GROND (geen recht van opstal). Aan de voorzijde van de woning is een DIEPE VOORTUIN met de mogelijkheid om MEERDERE AUTO’S TE PARKEREN en er is een CARPORT op het terrein aanwezig. De woning heeft op dit moment een woonoppervlakte van 88m2, maar er zijn TAL VAN VERBOUWINGS- EN UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN, zoals bijvoorbeeld uitbouwen om extra m2 te realiseren.

De woning is op een IDEALE LOCATIE gelegen NABIJ HEEMSTEDE, HOOFDDORP EN HAARLEM. De rustige en kindvriendelijke woonwijk ligt in de directe nabijheid van MEERDERE BASISSCHOLEN EN SPORTVERENIGINGEN, WINKELCENTRA EN DE RINGVAART. Door de gunstige ligging zijn de UITVALSWEGEN richting Amsterdam, Schiphol en Den Haag (N205/A4/A5) BINNEN ENKELE MINUTEN EN MAKKELIJK BEREIKBAAR.

Parterre: Ruime fraai aangelegde voortuin met carport en parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s.
Entree, ruime hal, toilet met fonteintje, bergkast. De heerlijk lichte woonkamer heeft aan de voorzijde een erker en openslaande deuren aan de achterzijde naar de zonnige (zuid-west) achtertuin. De woonkamer is voorzien van 2 zijramen zodat het heerlijk licht is. De keuken is semi open is voorzien van een dubbele spoelbak en is eenvoudig van uitvoering.

1e etage: ruime overloop, separaat toilet. De ruime voor slaapkamer (ca. 3.45×3.08m) is voorzien van een vaste kast. Aan de achterzijde is een 2e ruime slaapkamer (ca. 3.04/3.65×3.45m) gelegen. Ook deze kamer is voorzien van een vaste kast. De 3e slaapkamer (ca. 2.64×2.20m) is aan de achterzijde gelegen en heeft deur naar het ruime op het zuid-westen gelegen dakterras (ca. 3×2.80m)

Via vlizotrap te bereiken grote bergzolder.

Bijzonderheden:
Heerlijk vrij wonen met alle voorzieningen in de buurt.
Vrijstaande woning met diverse verbouwings- en uitbreidingsmogelijkheden.
Carport en mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein.
Zeer centraal gelegen en op enkele minuten van diverse uitvalswegen gelegen.
In nabijheid van diverse basisscholen, winkelcentra en sportverenigingen gelegen.
Aanvaarding in overleg leeg.

Plattegronden

Woning video

Virtuele tour