Overspaern Makelaardij
Overspaern Makelaardij

Dit is hoe een makelaar de waarde van jouw woning verhoogt!

Dit is hoe een makelaar de waarde van jouw woning verhoogt!

Samenwerken met een makelaar kent veel voordelen. Een van die voordelen is dat een makelaar in veel gevallen zorgt voor een hogere verkoopprijs. Een makelaar heeft jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt en weet precies hoe je potentiële kopers kunt aantrekken. Hier volgen enkele manieren waarop een makelaar de waarde van je woning kan verhogen.

Advies over reparaties en renovaties

Sommige reparaties en renovaties verhogen de waarde van de woning meer dan dat het kost. Een makelaar helpt je bij het identificeren van gebreken die potentiële kopers kunnen afstoten. Op basis van deze adviezen kun je bepalen om een reparatie of renovatie uit te voeren, waarmee je de waarde van je woning kunt verhogen.

De makelaar bepaalt de juiste vraagprijs!

Bij het verkopen van een woning is het bepalen van de juiste vraagprijs essentieel. Een makelaar heeft verstand van zaken en weet precies welk bedrag realistisch en tactisch is. Op deze manier wordt de ideale vraagprijs gekozen en is de kans op een beter resultaat groot.

Er worden marketingstrategieën ingezet!

De promotie van jouw woning is van groot belang voor de verkoop. Alleen op deze manier zien zoveel mogelijk potentiële kopers de woning en is er veel ruimte voor biedingen. Een makelaar deelt de woning op sociale media, er is een mogelijkheid tot online advertenties, direct mail en open huizen.

Overspaern staat voor u klaar

Bekijk deze buurten!

Vrijblijvend gesprek voor aankopen huis?